Det var ett tag sen

Nu är jag här.. INTRESSANT! Har verkligen inte velat skriva någonting i min blogg för jag tycker den är riktigt ful. Hade en design som verkligen var jätte svart förut, och man tröttnar ganska fort på det kan jag lova! så nu har jag tagit en sån där färdig stilmall bara, det får duga tills det blir nått nytt. (ganska logiskt)

Skolan har börjat och min klass är bäst! BPHU08A! Är ute på Apu nu och det går väldigt bra, är och renoverar vindsförråd. 210 stycket något sånt där, så det tar lite tid. Men jag kommer vara väldigt vältränad när jag är klar, så mycket som jag springer upp och ner för trapporna har jag nog aldrig gjort! På en arbetsdag går jag ca 15 000 steg, det är alltså ca 1,5 mil. Tummen upp för det!

Igår var man på tjejkväll med byggbrudsen, det väl väldans trevligt. Blev väl en cider eller två, sedan var allt kalas! kvällen bestod av tacos, singstar och många skratt. Har verkligen saknat det där, komma ut och hitta på nått med tjejerna. Det blir ju att man nästan bara umgås med killar när man går i en klass som består av 96% killar. Mina tjejor är ju målare så vi träffas inte så ofta, otroligt tråkigt! *snyft*.

Idag har jag varit helt väck, ingen gillar dagen efter! sovit en massa och bara suttit på rumpan och inte gjort ett dyft... som vanligt. HAHA Tim kom hit förut och sa hej sen åkte han vidare till garaget, dit orkade jag inte åka... Min syster och hennes kompisar har åkt för att bowla, kul för dem. :D Tim kommer hit snart med simon och då ska jag laga mat så jag får nått att göra! Hoppas verkligen att det köper med sig cola, annars kommer jag döö en långsam och plågsam död!


Kommentarer
Postat av: vesna.blogg.se

härligt att du e med =)

2009-11-09 @ 23:36:01
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0