090423 - säääääääääääää

Otroligt händelselös dag! fy vad det är tråkigt!
Sjukt rolig idrottslektion i skolan iallafall! Töntiga lekar stod det på schemat... undrar vem som fick in det där? haha.

Hela dagen har jag ägnat åt läsning, jag är som besatt av Stieg Larssons romaner millennium. Hur bra serie som helst! är inne på sista boken nu och jag kan inte lägga den ifrån mig! Vissa i skolan tycker att jag är aningen osocial, men det kan inte hjälpas! jag måste läsa! läsa läsa läsa läsa... Vill inte att boken ska ta slut! SÅ FRUKTANSVÄRT BRA! läs värd!

Nu ska jag åter igen begrava mig i boken, hoppas att tim kanske kommer till mig ikväll. Jag får abstinens utan honom, och jag kan inte hitta lappen där det står att han är beroende framkallande... det måste ju vara något olagligt i det, man måste väl ändå skriva ut sådan viktig information? Men jag älskar Tim även fast det visar sig att han är en oerhört ovanlig sorts drog. <3

pusssssss

090420 - fy va bra

Idag var jag lite halvt uppklädd. så sött.

Fick världens idé på mattelektionen (vet inte varför mattelektionerna är utsatta för mina brilljanta idéer, men fy va bra!) Jag ska börja slipa ner traktorn har jag bestämmt, hade egentligen inte velat börja slipa ner den innan garaget blivit färdigt, men känner jag min familj rätt så kommer det inte hänsa än på några år. MEN då tänkte jag, att om jag börjar slipa nu kan jag skyffla undan den i ett uthus undetiden, då rostar den inte lika fort, och då kommer pappa göra färdigt garaget! fy va bra! jag ska ha det där garaget färdigt innan det blir år 2010!

Nu ska jag åka och träna trampolin. kul kul :D


090418 - "ta hand om mig själv dag"

Bion igår, Fast and furios var hur bra som helst!  Älskade camaron och torinon. Den som inte sett den borde göra det.

Har haft en "ta hand om mig själv dag". Hur gött som hellst!
Hårinpackning, Fotbad, Ansiktsmask och fixat naglarna. När jag sköljer hur hårinpackningen ska jag även passa på att raka benen och fixa till ögonbrynen. Att jag håller på med sådant här förvånar även mig själv! Tror jag inte har gjort något sådant här på kanske 2år! Ligger utanför mina intressen, men idag smittade väl det fina vädret av sig på mig.

Rosa behöver väl inte betyda att man är fjortis?
Jag tycker egentligen inte om rosa, men tycker att det är lite halv gulligt. Så köpte en rosa hoodtröja när jag var på Elmia i jönköping, och plötligt var jag fjortis enligt vissa... bara för att jag hade en rosa tröja på mig... Fattade ingenting. Själv ser mig själv inte som fjortis, mer som en pojkflicka som intresserar sig för bilar, lantbruk och att bygga saker. Tycker verkligen inte det är att vara fjortis. Men men, what ever, tur att jag bara bryr mig lite grann och inte gör det till ett världsproblem, blev bara lite fundersam.De som säger jag är fjortis känner nog inte mig så bra. ;) mohaha.
Bara för att jag är så fjortis med rosa. hahaha


Just precis nu, fick jag reda på att Tim fått köra in Toni till akuten för att hans fingertoppar "skars" av i fläktremmen.Den bilen ställer bara till med problem, och de kan inte komma på vad det är för fel på den... den varvar inte upp.

090417

Formbyggnad hela dagen gäller på fredagar.
Det är drygt, men ändå ganska roligt.
Klassen är BÄST!

Facket var på besök, jag tror jag råkade somna till en stund. För när hjärnan kopplades på så fattade jag inte allas vad de pratade om. Väldigt förvirrande.
Alzheimers på gång? Jag glömmer rätt ofta vad det är jag pratar om och tänker på. det går bara på några sekunder. Hur störande som hellst när det verkligen var något kul det handlade om, om sen kommer man inte på va det va om hur mycket man än koncentrear sig. När det börjar ryka ur öronen ger jag upp. Men fy va arg jag blir på mig själv.

Ska upp och hjälpa till med maten nu! Tacos! GOTT!!
Sen blir det bio med Tim, Toni och Cajsa!
Ska bli jätte kul, antligen får jag användning av mina presentkort.


090416

Jag är väääääldigt dålig på att uppdatera. Ska försöka bli bättre på det.
Kanske ingen som tycker att det är intressant att läsa ändå. ;)

Färgade håret på Linn igår, fräckt blev det. Undertiden hjälpte Jesper mig med en ny header. väldigt snällt, mitt photoshop har ju dummat sig totalt, kan inte skriva någon text. Kunde bara göra om ögonen som jag blev rätt nöjd med. texten och allt det där andra coola fick jag hjälp med :) tack.

Det var jätte segt att gå upp i morse. det är jobbigt att gå i en skola som ligger så långt bort, resan tar dock bara en timme.. men att behöva gå upp när klockan ringer klockan 5 och Tim får ligga kvar och sova i typ 3 timmar till. AVUNDSJUK! men jag går en bra linje, och jag ångrar inte att jag går den. Byggprogramet here we go.
Snart sommarlov och bara två år kvar! NICE.
Hade ett delprov i formbyggnad. Tycker det gick skapligt. var väl osäker på kanske 7 fråger. hoppas på ett VG i alla fall. Någon som spelat lacross? (stavning). Hade det på idrottslektionen idag. Va ganska kul, men jag är inte speciellt förtjust i bollsport överhuvudtaget. Jag satsar hellre på individuellt.
Så därför ska åka och träna tampolin "utan plask" snart. Den roligaste sport jag någonsin provat på.

Hade fint!

Epa meck hela helgen

Har grejat med epan min hela helgen faktiskt.

Lackade om instrument brädan svart, jävligt bucklig är den väl, men inte alls lika mycket som den var från början!
Jag struntar i vad tim säger. jag är nöjd med hur den ser ut i alla fall. Jag rev ut all inredning och damsög hela traktorn, lagade några hål i golvet och rensade ut lite kablar bland elan. Nu ser den huffsad ut. Nåste bara få ordning på blinkers. Vill lacka traktorn utvändigt också snart. Ska antagligen bli mörk mörk mörk lila. Snyggt hoppas man på.

För övrigt så är Tim världens underbaraste. Har väl blivit lite smått irriterad på honom i helgen, men det är för att skruvar och massa sånn bröte inte gick som jag ville. Men jag älskar han ändå, även fast vi är bra på att tjafsa. Vi är för det mesta sams ;) <3

Ledig dag och Millis på sjukhuset.

En ledig dag. Vet absolut inte vad jag ska hitta på. Men passar lilla hunden idag.
Sov i vårgårda idag, trodde jag skulle få sov morgon så jag tog epan ner.
Men sovmorgon blev det inte, fick gå upp klockan halv 8 för då lämnade pappa av hunden.
Egentligen fick jag väl sovmorgon om man jämför när jag brukar gå upp... Klockan 5. JIPPI!

Jag och hunden Meja tog epan hem och nu har jag tänt i pannan så att både hon och jag kan duscha.
Ska hämta upp Lillsmirran när hon slutar skolan också. Jag får ju sköta allt hemma nu när ingen är hemma.
Det är väl ganska kul, men det är så fruktansvärt tyst. hahaha.

Camilla ligger på sjukhuset, fick åka in akut i går morse för att hennes blindtarm "exploderade" . Så hon blev opererad för första gången i sitt liv igår. Stackars lilla Camilla. Mamma stannade hos henne över natten, men de kommer hem idag runt 4.


RSS 2.0