Happyface!

Jag har världens bästa pojkvän. Det spelar ingen roll vad ni säger för jag vet att han är bäst! Det bara är så...

Jul har varit toppen. Har bara fått bra grejer! Älskar allt jag har fått verkligen! Det bästa jag fick var ändå det jag fick utav Tim. Han är helt tokig! Han gav mig en digitalkamera... Och inte var den dålig heller! Aldrig varit med om något liknande! Han gjorde mig målös... sa inget på typ 5 minuter. Han är helt galen... Fast på ett väldigt bra sätt. kommer leva på detta resten av mitt liv. Hittills världens bästa julafton!

Oh my gosch

Imon är det julafton... Och mitt huvud fungerar inte alls som de ska! känns som att jag har en stor mega knut i magen och att massa myror har rave party i min hjärna. Hatar att jag alltid blir så fruktansvärt stresad runt jul! Ska hjälpa mamma att julpynta nu. Hoppas de blir lite mys i detta äckliga lilla hus! Vill flytta! Hoppas jag får ett litet torp i julkapp. hörde du de nu tomten? Ett hus vill jag!


Syster Fyller 11år

Idag fyller min syster år. Grattis till henne! I min hjärna har de stått still de senaste dagarna, så jag har inte vetat vad jag ska köpa till henne. Så de blev ett hemmagjort presentkort där hon fick en dag på stan. Försökte mig då på med det här med scrapbooking (stavade jag rätt? haha) då Ellinor tycker de är jätte roligt. Det blev väl inte det finaste men de dög! Hon fick en rolig present utav mamma och pappa idag som jag tror jag använt mest. hehe. Expansionspaketet Destination Världen till the Sims 3. Har inte börjat "utforska" de riktigt än, men det är nog roligt. Här kan man ladda ner massa roliga saker till sims iaf helt gratis. *Happyface* Jag vet, jag är en liten tönt. Men någon måste ju va det!

Jag har köpt nästan alla julklappar nu. Mammas var ganska dyr, men det är det värt. vill ju köpa något som jag vet att hon vill ha. Bara Camillas julklapp kvar och jag funder helt seriöst på att skita i att köpa någon till henne. Julklappar ska man nämligen bara få när man är snäll... och de är då f*n inte hon!! Får se hur de blir med den saken. Funderar på att packa in lite kol i ett paket...


söte syster

Kram alla fina (och fula)!


Jullov

Äntligen är det jullov. (julov, Jullov, jul lov?)Har ju iofs varit hemma den senaste veckan pågrund av halsen, men det känns ändå lite speciellt att det just är lov. Halsen gör inte alls lika ont längre, så förhoppningsvis kan jag äta julmat som vanligt nästa vecka! längtar!

Idag fyller KarroBarro 17 år, så ikväll ska hon ha "barnkalas". Det ska bli roligt! hoppas hon tycker om min present jag har köpt åt henne också. Sen imon är det julhandel som står på schemat. Typ inte handlat en enda julklapp! fy skäms på mig... Men jag har ju köpt julklapp åt pappa kom jag på nu! Får slå in den så att jag inte glömmer bort den under min säng.Jag har varit lite duktig iaf! Det var ganska pilligt att få till det där med lacket..

 


Operation genomförd.

Det är snart en vecka sen jag blev opererad, men jag har inte mått allt för bra så har inte orkat skriva. Har ont i huvudet och sånt just nu pågrund av att medicinerna jag tar har vissa biverkningar. Operationen gick bra iallafall och man blev ganska groggy innan operationen. Bad min mamma att ställa sig tätare ihop och att alla hade två huvuden och så vidare. Piller kan göra en knäpp, det är en sak som är säker. När jag sedan låg på uppvaket var jag jag fortfarande lite halv väck och jag frågade minst 5 ggr om vad det var jag hade i näsan och så började jag lipa för att min inbakadefläta hade gått sönder. Där ser man! Nu efteråt har jag jätte ont i halsen men jag hoppas att det går över snart, för natten som varit va väldigt jobbig!


De gjorde massa stick i mina armar. tillslut fick de i kanylen.hals innanhalsen efter operationdagen efter

hemfärd

Då var det dags... Igen!

Åker till Göteborg nu för andra gången. Förhoppningsvis blir man opererad imon. (håller tummarna stenhårt!!) Blir det inte av imorgon heller så lovar jag att jag kommer börja böla. Inte kul åh se på, så det är bäst för dem att det blir operation. Mohahaha!

Bilder från förra gången.

Och så sa de att de kunde göra ont. nästan så man funderar på att bli knarkare (ironi!)Uppenbart!


Önska mig lycka till.
Hörs vi inte här mer är jag antagligen död.
KRAM!

Magen, aj aj

Upp tidigt för att åka till skolan, men väl i skolan blev det hem igen lika fort. Hade så ont i magen att jag iknappt kunde gå! illamående och massa aj i hela magen. Precis som om någon tagit knytnäven och gett mig en box mitt i magen. Fruktansvärt skön känsla. Satt typ och lipa på lektionen... Kände mig sååååå vuxen.

Nu ska jag sätta mig och spela sims3 och hoppas på att det går över.

Operation inställd.

Jag behöver väl inte ens förklara hur sur, ledsen och besviken jag blev...
Suttit och väntat 5 timmar på operation och varit hur nervös som helst, bara glott in i väggen i princip... Och så kommer de en sköterska och säger att jag kan åka hem, sen gick hon och ryckte ur kanylerna, log och gick. - vi är väldigt ledsna *skrattskratt*... (VA F*N!*) Jag fick inte fram ett ord, jag bara nickade och log lite skevt. ÅHHH! besvikelse! 
Ska dit på onsdag igen...   

Då var det dags.

Operation imon! satans vad nervös jag är. Åkte hem tidigare från skolan idag så att jag skulle få lugna ner mig lite och packa och sånt.
Men jag skadade mig idag. AJ AJ AJ! klämde fingret i bockmaskinen, det blev typ helt mos för det följe med runt tillsammans med armeringsjärnet. Hela arbetshandsken slets bokstavligt talat sönder i två delar! Som tur var mosade jag bara fingertoppen, men fy vad obehagligt det var. Där ser man vad som kan hända när man tappar koncentrationen, om det så bara gäller någon hundradels sekund. Hade ingen känsel i fingret på ett jävla tag och hade satans ont i den efteråt. Kändes som om hela fingret brann. Men nu mår fingret bra tror jag, lite ömt bara. Men det är inte blått som tur är, så tror jag slapp lindrigt undan. Men jag kommer vara mycket försiktigare nu iallafall. Det är en sak som är säker. RESPEKT!

Shit happens... Usually to me, so don't worry.

Men nu ska jag åka in till Göteborg och sova hos mormor och morfar. Lättare att komma till sahlgrenska imon bitti, slippa rusningstrafiken och så vidare. Men bajsnervös är jag! Tim var här förut och sa hejdå och så, så sött av han. Och så invigde han vårat garage här hemma, han behövde ställa folkrace bilen någonstans. Någon hade varit och pillat och kollat i bilen, så ville inte att den skulle stå kvar i alingsås. Vill ju inte att värsting grejerna ska bli stulna. :)

Önska mig lycka till! :)

RSS 2.0