Flötigt

Mitt hår är jätte äckligt! Men det är så fruktansvärt tråkigt att duscha så jag orkar verkligen inte de. Men jag lovar på heder och samvete att jag ska duscha idag. Jag tycker så synd om dem som måste vara i närheten utav mig nämligen. Jag kan ju omöjligt lukta gott. Bring your klädnypa till skolan idag!

"Fan va det luktar häst här!"

Ett arbete av tio läxor är klara så, Check! Elin har lärt mig att det stavas så!

Nyss kommit hem från stallet. Det är väldigt skönt att vara där. Har tränat som en galning, jag ska bli mästare på att rida, det har jag bestämmt! Har plockat ägg när jag var där också, det är väldigt kul att hjälpa till faktiskt. Har mockat skit hos kalvarna och sedan tvättade jag av maskinen som var helt täckt med bajs. MUMMA! Sprutade lite bajs i mitt ansikte också, så man kan väl säga att jag fått en spa behandling på köpet. det gillar vi mycket! namnam. 

Nu sitter jag här och luktar bajs och funderar på vad jag ska göra. Egentligen borde jag väl duscha... men alltså...
DET ÄR SÅ HIMLA TRÅKIGT! sucksucksuck... Kanske ska jag gå ut i lagraget och städa och måla lite. Det hade varit skönt att få det gjort. Eller ska jag åka till moster och äta mat och kolla på hundvalparna. Svårt val, får se hur jag gör! 


Kör försiktigt. Glöm inte säkerhetsbältet.   


Byggbrudar är de bästa brudarna

Nästan alla är de iallafall. Mina byggbrudar är ju dock bäst i hela välden, så den platsen är liksom upptagen för alla övriga byggare. Jag fullkomligt hatar sådana där konstiga tjejer. (ni vet vad jag menar) De är lite för mycket tjej för att man ska klara av det. Därför är det så bra att jag har byggbrudsen, för där är det en lagom portion av lite olika saker. Det är inte bara naglack eller hårförlängningar eller "bajs och svett" eller allmänt grabbigt. Det är lite blandat av allt och det gör att de blir den perfekta kombinationen! 
 
Jackie, Elin, Sofia och Julia! Nu är grymmast!J.E.S.E.J (vi är till och med så coola att vi får göra såhär)
Det är bara lagom töntig och därför blir det bra!


God morgon.

Ska åka ner till bussen om en stund. Har suttit och tittat på bildspelet som pappa antagligen satt uppe med hela natten och gjorde. Han är väldigt snäll ibland! Blev väl lite små rolig, töntig musik till och någonting säger mig att jag kommer skämmas lite idag över detta. Men det hade inte spelat någon roll hur de hade sett ut, tycker det är lika pinsamt ändå! Men nu var det de som sa till mig att göra ett bildspel och då får de vara glada för det de får!

Ha en fortsatt trevlig dag.

Jobbigt!

Jag har VÄLDIGT svårt för att hata eller tycka illa om någon... Men nu är det så att en viss person går mig på nerverna! men är det så konstigt när det ända den här personen överhuvudtaget kan, är att klanka ner på mig! Tror hon älskar när jag misslyckas alltså. Jag vill bara boxa in hennes sjävlbelåtna smile och säga något elak tillbaka när hon kommer med sina bitchiga kommentarer. "Men jag vet att du kommer misslyckas" eller "Du lämnar ju aldrig in i tid"

Objekt: Blev du klar med analysen.
Jag: Aa...
objekt: Det blev du inte alls, jag frågade "fröken".
Jag: Jo jag är klar, men det är inte inlämnat.
Objekt: Jag är inte förvånad, du är ju alltid sist med allt.
*smilesmilesmile* FUCK YOU!!!

Sedan är det alla andra jävla tykna saker hon säger... skulle jag nämna allt skulle det bli ett uppslagsverk på typ 800 sidor.

Jävla viktigpetter! sköt dig själv och skit i andra! Håll dina jävla betyg för dig själv och skit i mina!

Fy fan för att vara snäll alltså... jag klarar aldrig av att säga ifrån. Jag bara försöker se glad ut.


Sammanfattning

Måste dra till med en kort sammanfattning om vad jag haft för mig dessa dagar. Jag är världens sämsta bloggare och jag vet inte ens om jag kan kalla mig bloggare? Jag är nog mer bonnsnärtan som härjar runt med traktorn.

Men som sagt. Jag får väl skylla på att jag inte bloggat pågrund av min tummjävel! Den gick nämligen av. Åkte ju skidor för första gången i hela mitt liv för 3 veckor sedan och man kan väl säga att det inte gick som planerat! Första dagen, första backen, första åket och hejdå tummetott! Men jag är så himla busig, för tro fän att jag inte låter en tumme hindra mig från att åka slalom! Åkte med bruten tumme hela första dagen och dagen därpå åkte jag med gips! Så himla cool är jag. (HAHAHA kul)

Det har bärt av till elmia på bilmässa också! Alltid lika roligt, man vet aldrig åt vilket håll man ska titta! Jag sprang ärligt talat runt som ett barn på julafton och skulle känna och klämma på allt! GHAAAAAA! Men det coolaste var ju ändå att jag träffade Chip Foose! Den som inte vet vem Chip Foose är säger jag upp kontakten med. (så avslöja inget nu, sök på google) Jag fick hans autograf iallfall! gissa vem som hoppade upp och ner som en galning efteråt... Jag? hahaha!
  på kvällen for man till Julia the man i Dalsjöfors! Våran Sofia Babe fyllde ju 18 år och det måste man ju fira! Vi hade så himla roligt. Byggbrudar är de bästa brudar som finns.

Jag ha börjat rida... på en häst! Det var dags att börja röra på sig och det är ju så himla tråkigt att gymma och springa och allt vad det nu heter. Så hästen blev min räddning! Man tränar faktiskt mer än vad man tror och jag fullkomligt älskar det.

Idag då! plockat bort mitt gips och gått på "handträning"? min tumme gör ont, och tro fan att man slår i den överallt nu bara för att man inte har något gips som skyddar. Råkade fastna i ratten... japp i RATTEN! körde lite stubbrace hemma på åkert och det är så jäkla kul. Wrooooom Wrooom kabooom skriiiii ahhhhhh! *Jävla växellåda*

Nu har jag kollat på alla avsnitt av Top model cycle 13. Sugen på att bygga fotostudio ute i lagraget nu!

Slarvigt och konstigt inlägg! men va glad för det du får!
HAHAHAHA!
love you allihopa!

Bacon

I love Bacon. Det ska jag tattuera in på min ena skinka. Sen får det väl vara en bild på någon gullig gris också!

RSS 2.0