23:e FebRuaRi

Skolan var stängd idag på grund av risk för ras. Jippi! Vi blev även hem skickade igår vid 11 och då passade jag på att söka om sommarjobb på fristad bygg. Eller jag klampade rättare sagt in på kontoret och krävde ett. Jag vet att det tycker om mig så mycket. De skattade iallafall.

Så idag har jag inte gjort ett dyft. Har i princip bara lekt i snön idag. De är ju sååååå roligt! Men de är tungt!

Tvättade min "lilla" bil idag också. Nu ser den faktiskt svart ut igen, fast den behöver vaxas... Men det får bli när vädret tillåter. Alltså när det är varmt ute. 

P.S. Min volvo 945 är bättre än Tims volvo 945.




Dåliga bilder tycker jag allt. Är ju inte min kamera. Hooohooo
Stackars Lilla Meckeja


Carolina ser lite scary ut.





Hare gött allesammans!

Gjort ett träd

Fick för mig att göra ett träd häromdagen. Men det gick inte bra för det bara välte hela tiden, så det blev bara en gren istället. får se om jag utvecklar den någongång om 40 år... (Kan bli att jag ändra de tidigare också)




Gjorde även nya naglar. Jag vet att ni vill se! haha (jag bestämmer det!)


Rubrik

Igår blev de jobb på doggy tillsammans med sara. Ganska drygt att stoppa påsar i påsar... men det är pengar så jag klagar inte :D. På kvällen åkte vi hem till sara och Simon. Det var galet roligt. Jag och Sara hade roligt påvägen hem iaf. Det gick brett på vägen.

Nu har jag fixat mig lite, ska nämligen in till alingsås med tim och köpa termobyxor. Lär behövas! Tim fick även rädda mitt hår förut då det fastnade i hårtorken. *snyft*


hej då!

Nu sticker vi till Ullared. Blir en systerdag idag. Det ska bli himla roligt faktiskt.


Så är de!

Det är normalt att vara onormal. Men förbannat onormalt att vara normal...

Alla stjärtansdag.

Var hemma hos Simon och Sara och åt as goooo mat! Vi åt i princip ihjäl oss. Såg ut som vi lagat mat åt ett helt kompani. hahaha.
Fläskfilé, kycklingfilé, klyftpotatis, sås, Sallad, stekta grönsaker och Champinjoner blev det till huvdrätt. Till efterrätt blev det vitchokladmousse med bär.


Vitchokladmousse med bär!




knasiga med ack så söta Sara


Njutarn Simon.


Njutarn Tim. Efterrätten blev succé.

Snus

Fick för mig att snusa sådär in på eftermiddagen.


Lovar på hedersord att de INTE är kladdkaka/muffin... Verkligen inte.


Tjejkväll

Var på tjejkväll i fredags i Borås. Väldans trevligt. Nån bild kommer väl här!


Söta lilla Nelson i sin tröja.


Deras råtta kröp in i skrivaren.
Gissa vem som fick panik när man hörde ljudet från gnagande tänder där inifrån.


Jag och Julia fick gå ut med hundrana så de fick bajsa och sånt.
Här har vi Julia the man och Bosse.


Sedan blev de tyvärr inga fler bilder.
Men ni får vara glada ändå.


Spionage på Gina Tricot bygget.

Hej alla sötobarn!
Idag var de spionage på Gina Tricot bygget. Riktigt häftig byggnad.
Här är lite "spion" bilder.

Ni anar inte hur tuff jag känner mig nu när jag kallar de spionage!
hahahahaha!




Hissen som ska ta oss upp i byggnaden





överstavåning. Bara taket som fattas.




Här är plan 3. Sedan är våning 2 entre från gatan.



Akvarell

Var på konstmuseum idag och kollade på en utställning som Lars Lerin ställde ut. Jag blev så himla sugen på att börja måla akvarell igen! Hans tavlor var verkligen fantastiska! Han får verkligen till den där trista och grymma verkligenheten som finns där och gör den till något beundransvärt. Jag blev riktigt imponerad och jag ville bara hem och måla måla måla!



Just nu kollar jag på Project runway på TV3 play. Älskar att titta på sånna här program! Man fick ju MVG i bild och slöjd om man får skryta lite. haha.

Jag gillar faktiskt snö.

Tror jag är den ända som inte ser rött när jag tänker på snö. Så mycket roligare än när allt är grått och trist! Självklart längtar jag till sommaren... Men just nu vill jag ha metervis med snö. Hur kul är det inte att leka i snön?
Häromdagen var jag ute med skogseliten och åkte pulka från hustaken och efter bilen. Hoppade över vallarna utmed vägen med både pulka och snowboard. Blev överkörd av en snowracer rätt över huvudet. Roligaste jag gjort på länge! Jag älskar att springa och trilla i snön! Nu ska jag ut och bygga snöhydda. Bild på den kommer väl någon dag! 

 








Skidsemester!

Vecka 12 åker jag och Tim på skidsemester tillsammans med Simon och Sara! Längtar som en galning! Ska bli så himla roligt. måste åka till Ullared bara så att jag får köpt mig ett par termobyxor och en ordentlig tröja. Har aldrig åkt skider förut i hela mitt liv, så de är bäst att börja planera i tid. inte sant? 

Tack

Tack Amy som fixade en asum bloggdesign till mig. Bara en annan header som ska fixas som är lite mer personlig, får väl se hur de blir med den saken :)

Men tack tack tack tack tack tack!

Skor...

De här med skor är himla onördig tycker jag! Kan lika gärna gå i stumpor. Blöt blir man ju i vilket fall.

Halka?

Jag kan lika gärna göra halkan hemma... slira och sladda lite på grusvägen så är det klart. jäkla trafikskolor som ska krångla till de så.



Knas?

Är man konstig om man övat in elaka kommentarer som man planerat att använda mot en person utifall att den skulle säga något tyket eller elakt mot en?


Om de är sant, så är jag nog väldigt konstig...



 


RSS 2.0