typiskt

jag hade en sådan bra grej som jag skulle skriva om... men tro fän att jag glömde bort det. Måste varit någon som snodde den tanken eller nått. Jag hatar tjuvar alltså.
Men varför bli de alltid så? att man glömmer bort allt. Det händer mig konstant... Tror jag börjar bli dement.

Nu framöver ska jag gå runt med antekningsblock i fickan!

Plugg

Sitter och pluggar körkort! Vill ha körkort nu... men trafikskolan är bög!! Men jag fixar det nog.

100124

Nu tänkte jag vara sådär tråkig och skriva om min dag.
Jag blev väckt typ klockan 10.00 (intresseklubben antecknar)
Sedan blev det ett jävla tjöt om jag skulle följa med Tim till Åmål eller inte. Tillslut blev det så att jag följde med. Och Fucking Åmål verkade inte alls vara så fuck som jag trodde. Anledningen till att vi var i just "fucking Åmål" var för att tim skulle köpa fälgar. Riktigt snygga fälgar dessutom! och Jag tror att han som Tim köpte fälgarna av var Norsk. Han hade så go dialekt och drooog ut på orden på nått vänster. 

Väl hemma i pissvårgårda hände det ingenting som vanligt. Satte mig vid datorn och funderade lite över bloggen. Låter himla intressant. Och känner mig lite som en storstadsfjolla när man sitter och funderar över sånt! Men bönder de kan de också må ni tro.
  Jag har iallafall kommit fram till att jag ska börja skriva ner mina funderingar. Det kan bli helt knas.. Sen började jag fundera på "dagens Outfit"... Men den är nog inte tillräckligt cool för att blogga om.. typ arbetsbyxor och stor tröja? väldigt exclusivt. (hur fan stavar man till det?) Sen har jag knåpat ihop en skiss design till Amy. Borde få applåder för den! 


 Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att jag ska bli trött. Tim är i garaget så han kommer nog hem sent. Tror inte ens att det är värt att vänta på honom. Imorgon är det skola! JIPPI!!!!

Sedan måste jag bara säga att Egoina är min stora förebild här i livet.

"Krocken"

Lovade att jag skulle skriva lite om min "krock". Och nej, det är inte alls kul.

Det började typ såhär:

Det var en gång en liten knasig tjej som heter Emmelie. Hon har otroligt nog en pojkvän också, och han är lika konstig han. En dag när det var ute på gården och försökte köra in den stora stygga folkrace bilen i garaget så ville den inte det. Gång på gång fastnade den i den djupa snön och den kom verkligen inte loss. Emmelie och hennes pojkvän bestämde sig för att försöka dra loss styggingen med bilen slösegåspinn. Emmelie fick sitta i slösegåspinn och gasa medans den där pojkvännen fick gasa i styggingen. Men slösegåspinn heter inte slösegåspinn utan anledning. Så därför när vi skulle försöka dra loss den där styggingen så ville ju slösegåspinn bara spinna. Men Emmelie gav sig inte! Hon skulle ha loss biljäveln om det så var det sista hon gjorde. Så hon smiska upp slödsegåspinn lite och med en rivstart satt bilen fortfarande fast... Emmelie blev sur och klev ur bilen och hämtade en spade så att hon kunde lägga grus under däcken på biljävlarna. Och äntligen kom styggingen loss och pojkvännen gasade iväg över gårdsplanen. Men sen tog de stopp, för slösegåspinn stod nämligen i vägen. Så pojkvännen satte sig i slösegåspinn och gasade. Men slösegåspinn kom ingenstans. NEJ! han stod och spann värre än någonsin och de tyckte han var as coolt. Då klev pojkvännen ur bilen med växel i så att slösegåspinn fick spinna lite av sig själv. Slösegåspinn kan nämligen köra av sig själv, även om han inte kommer någonstans. Men nu är det så att den där Emmelie inte är så smart utan ville hjälpa bilen loss där den stod och spann. Emmelie hämtade en spade med grus och kastade in under däcket och vipps så fick bilen fäste och körde ivägen... utan förare. Emmelie fattade ingenting utan stod bara där med öppen mun och tittade på bilen när den åkte iväg. Popjkvännen skrek några väl valda ord och sedan sa det brak! Slösegochspinn hade träffat något. Det verkar inte som någonting hänt, men det är först efter att pojkvännen backat bak slösegåspinn som vi ser förödelsen. Emmelie tar ett djupandetag och en tår rullar ner för hennes kind. Slösegåspinn har kört över hennes pappas kåpa som ska sitta på flaket på hans bil. Och Emmelies pappas bil är ingen vanlig bil utan en väldigt udda bil, så några andra kåpor går inte får tag på. Emmelie börjar gråta hejdslöst och skriker att hennes pappa kommer döda henne. Pojkvännen blir jätte sur och skyller allt på sig själv. Men då blir Emmelie arg på pojkvännen och säger att det var hennes fel. Emmelies mamma ringer upp pappa och förklarar vad som hänt, och när han kommer hem skrattar han bara. Emmelie fattar ingenting... Hon lever fortfarande. De visade sig att pappa inte skulle ha kåpan. 
Så slutet gott allting gott.  

Mina naglar.

Här är naglarna jag målade förra veckan. De ser bra ut från långt håll. Men kollar man för nära så ser de jätte kladdigt ut. Men jag blev nöjd, det var ju faktiskt första gången jag gjorde nått sånt här.Kanon bra blev det. haha.


Hitachi DS 10DFL

Måste ju bara ha den!
HAHAHA!


Rosa skruvdragare det är grejer det!


Min pappa

Min pappa kan precis allting... förutom att springa då :). men det är ju inte så konstigt kanske. Men jag tror fan att han skulle lyckas med de också om han skulle bli illa tvungen. Jag ska bli som min pappa. Fast utan skägg och med hela ben.

Pappa har iallfall lyckats ta bort viruset i datorn. Yeeeeeeie.
Men nu har Tim kameran istället! alltid är det nått.


virus

KUUUUL!
Virus på hela fucking jävla äckel datorn. Dyker upp "74385" popup fönster i sekunden ovch de driver mig till vansinne! Jag som hade massa grejer jag hade velat ha gjort. Men det får vänta. Får nog banne mig nalla lite av tims dator. Har tagit kort på mina fantastiskt "fina" naglar också. På långt håll ser de ganska coola ut faktiskt.

Och om Amy vill får hon gärna göra om min design! ALLT är bättre än de jag har nu :D haha. Paint is the shit.

Ibland är man inte smart...

Kom på att jag ville börja med en hobby och bestämde mig för att designa lösnaglar och sånt. Ser ju jätte roligt ut och de verkar så där jobbigt pilligt som faller mig i smaken. Sedan ser de ju as coolt ut när man har de på sig. Så jag körde stenhårt på de och beställde hem lite grejer på nätet idag... Det var sen när jag låg i sängen som tanken slog mig! HUR FAN SKA JAG KUNNA ANVÄNDA LÖSNAGLAR PÅ BYGG!? Jag kommer ju bli fjortisen som börjar tjuta om nagel skulle gå av... och jag är inte direkt försiktig av mig då man är så biff som jag är. Men jag ska ha roliga naglar. PUNKT. någon gång ibland...

Ler

Just nu känns allt sådär bra! Går runt och ler hela tiden och allt är sådär helt perfekt! Fy vad jag älskar den känslan. Hoppas de kommer hålla i sig ett tag!

Nyår igår var kalas bra. firades tillsammans med pojkvännen och kompisar. Väldigt trevligt kväll/natt måste jag säga.
De ändanegativa är väl att pojkar alltid kommer förbli pojkar. Alltid ska de bråkas, slåss, hotas och bla bla bla! Eller är de bara jag som tycker de är så?
Tänk om de skulle bli ombytta roller någon gång... Att de är vi tjejer som står och hytter med näven i luften och ska slå ner varenda person som råkar titta på en, eller gå emot en. Och sedan är pojkarna som står och grinar och bara tittar på, samtidigt som de vill att vi ska strunta i de som kaxar och bara gå hem. haha, jo de hade varit en syn värd att se på.

I morgon är det en stor dag! nämligen min 18års dag. Ska ha lite tjejkväll med mina närmaste töser och jag känner på mig att det kommer bli kanon kul. Grattis på mig! :D haha


RSS 2.0