svettas som en gres!

Gres = Gris...

cyklat ner till vårgårda... Min rygg är blötiblötiblöööt.
Nu ska jag och linn strax till Mimmi.. Hoppas att vi får tag på Amy också! Vore ju himla roligt!

Lördag och den jävla cyklebajsen...

Har haft förbannat ont i magen i natt och det var så nära att jag kräcktes... trodde jag skulle dö, så jag funderade på att väcka tim ett antal gånger och säga farväl för gott! Men jag kämpade vidare.

Igår kväll var man på traktorrace i Södra Lundby. Fan va det var kletigt och sörjigt. Regnade hela tiden, men ändå kom de omkring 2000 besökare. Man bara måste älska landsbygden! Vid 10 tiden var man hemma och då stressade jag som en idiot för att bli färdig för festen. Fast det blev väl inte jätte mycket festande idag dock.

De är ju cykelfestivalen här i vårgårda... bläääbläääbläää... Finns nog ingenting positivt med cykelfestivalen. Alla gator är avstängda pågrund av alla tävlingar och när de inte tävlas då är alla ute och cyklar ändå.
Jag har alltid fått lära mig att man ska cykla så nära vägkanten som möjligt, undvika stora vägar och inte cykla i bredd... men det gäller tydligen inte alla. JÄVLA CYKLISTERFANSKAP! Men det som tävlar cyklar ju såååååååå foooort! Men att det ska cykla typ 5 stycken i bredd... nä, de går jag inte med på.
En annan sjuk grej med cykelfestivalen är att det tydligen ger alla en anledning till att supa skallen av sig. Hur bra kan det vara egentligen.. när minderåriga går ut och dricker bara för att det är cykelfestival. Ska inte cykelfestival vara "hälsosamt". Vad jag vet så är alkohol inte allt för bra alltså... Sen att de ska var miljövänligt... -hahahaha!!! Varje cyklistfan har en följe bil som ligger i röven på dem och spyr ut avgaser... Men det är ju bra har jag hört!!
BAJS VAD ARG JAG BLIR! Hatar cykelfestivalen.

Säger inte att jag inte är ute och festar, för visst det kan vara kul... ibland... Men att cykelfestivalen har blivit som någon supar högtid det kan jag verkligen inte förstå. för så jävla kul är inte cykelfestivalen, och det är verkligen ingenting som man vill "fira".
De som gör cyklefestivalen rolig är väl festerna... inte cyklisterna. Så vad är meningen med cyklefestivalen?

Varm dag!

Idag har man shoppat. så himla roligt! blev ett par blommiga skor, en skjorta, två par braller och ett halsband. Allt på rea oxå! like it like it!

Åkte till jordnära också och köpte en sandlåda/pool i plast. Min lilla bebis vovve Hemi har hoppat i och ur som en galen potatis. Hon är allt bra knäpp min lilla vovve.

Grattis.

Grattis till bäste Elin som fyller 18 idag! som vi har längtat. Hoppas hon får en jätte rolig dag med en massa paket. Paket är faktiskt ett måste när man fyller år. De dröjer tyvärr några helger innan vi tjejer kan fira henne. Men då jävlar smäller det! kommer bli så himla kul!

Vilken dag!

Mamma ringde imorse och sa att jag behövde jobba. Jag blev livrädd... inte för att jobba i sig, utan just själva jobbet. Att jobba på dagis är väl inte min största dröm här i livet direkt. Men jag bet i det sura äpplet! Det är ju ändå pengar... Men jag klarade mig riktigt bra. Fick mycket beröm för att jag lekte så bra med barnen.. men det är väl inte konstigt när man är så barnslig som jag är? hoho.. Anledningen till att jag inte ville jobba är att barn skrämmer mig, det är faktiskt sjukt läskiga. De är liksom som de där myggorna som alltid envisas med att surra i öronen... Du förstår? För av någon anledning så blir jag alltid så förbannat omtyckt. Ibland hatar jag att vara snäll, barnslig, ansvarsfull och lekfull. YEEEY!
Men iallafall! jag lever...

Nu på kvällen så gick Amys bil kapput, så jag och Amy har suttit och tittat på medans Tim och bengt har grejat. Vi skrattade lite åt pucko hundarna också.. men det är ofrånkomligt!
Innan Amys bil gick (åkte?) paj så testade vi folkracebilen på flygfältet... FAAAN va den går! fast den rycker blått och hjulinställningen är in te att leka med. hahaha! Hoppas att Tim fixar det! jag tror på honom. Vill verkligen åka till räkracet och se han köra skiten ur de andra!

WHOOOW!

GoooooodMorgoooon!

Uppe med tuppen! Har dock inte hört någon men det finns säkert en tupp som är uppe nu! Egentligen borde jag väl skriva uppe med hundarna? Så får de bli.

Ska strax bege mig av mot moster i min racer bil. (HAHAHAHHHAAA) Vi ska vaccinera hundvalparna idag, inklusive min. Kommer bli så himla coolt! Sedan hade jag tänkt åka till vara där de är jordgubbensdag. Tänkte se om jag hittar ett par solglajer.

RSS 2.0