Full?

Nä inte jätte faktiskt. Sitter hemma hos Karolin och skrattar. Just nu händer det inte allt för mycke! JAG VILL SUUUUPA!

Imon är det folkrace i falköping. upp klockan 5 på morgonen.. va fan gör jag uppe? :D

Torr i munnen

Inatt sov man med öppen mun då man varit helt blockerad i näsan. Så den enda syretillförsel som jag fått har varit genom munnen. Tror jag vaknade minst 10 gånger av att tungan var stenhård och torr. Det var obehagligt som fan och det hjälpte inte ens när man drack vatten. Fick ha vattnet i munnen en stund men då fick jag ju ingen luft då jag inte kunde andas genom näsan... Nu har det släppt hyffsat bra men det var rump äckligt! svider en anning fortfarande och som grädden på moset fick jag näseblod.

Sicka problem jag har!Undrar om Meja har problem, den tungan måste ju vara torr hela tiden kan man tycka...


Fi fan

Idag känner jag mig som en nåldyna.. Eller klösbräda kanske är en bättre liknelse! Hälsade på moster idag då jag hade förbannat, fruktansvärt, oerhört jävla dö tråkigt... Ni förstår?
Vi drack te och åt bulle... men tror ni jag fick behålla mitt te!? NÄ! När det finns 11 hundvalpar hos moster blir inget lätt. Det var typ ANFAAAAAAALLLLL! Och sen hade man valpar i hela håret och hängandes i öron, ben och armar. En lyckades till och med få tag i kinden! KINDEN! Kände mig piercad(stavning?) där ett tag... Men som sagt... åter till mitt te! Jag tyckte att jag hade ganska bra koll på odjuren till en början men rätt som det var kände jag hur det blev varm och blött på hela benet... FAN.. Valparna tyckte det nog va jätte gott för de slickade i sig de som om de vore saft. De är sluga de där jäklarna, ser de något de vill ha då ser det banne mig till att de får de oxå. Själv fick jag dricka mjölk och en halv bulle... För den ena halvan hade försvunnit konstigt nog... hmmm...? 

Men det är ju så himla gosiga ändå! Alla har sina speciella sidor och alla är de unika. Vissa är det rikigt fart i och då får man passa sig, medans vissa bara viss sitta i knät och gosa. De är helt underbara helt enkelt! Jag är en riktig hundmänniska (inte med nos och svans dock, but you got the point). Jag ska själv skaffa hund hoppas jag.. men jag ska inte ha denna typ av ras då jag är sugen på något helt annat. De är tråkigt att ingen har hört av sig på mosters annons... Vore tråkigt om de måste avlivas pågrund av att ingen vill ha sötnosarna!

Du vill inte ha en liten valp i sommar!? (aa)
http://www.blocket.se/alvsborg/Schafer_Rottweiler_valpar_27469021.htm?ca=16&w=1

 


På tal om ingenting

Jag fryser som en jävla idiot! men bara om den högra handen. Den vänstra är normal varm och den högra iskall! på vippen till blå... Känns förbannat obehagligt!
Vafö gö de på dette vise!!?

När min hand var gul för ett par år sedan...

Så här blå är min hand... för att överdriva lite!

Hund på gång?

Nu har jag bestämmt mig för att skaffa hund! Jag överlever inte utan en hund... Det jobbiga är att tim inte alls vill ha en hund... ÅHHH JOBBIGT! Kommer känna mig så förbannat ensam utan hund när jag flyttar så jag skulle nog fan ta livet av mig. Tänk när Tim jobbar natt och jag ska sitta där i mitt lilla hus själv i mörkret. Får en klum i halsen bara av att tänka på det. Mörkrädd som fan... Hoppas jag kan övertyga honom om att hund är väldigt bra! Men skaffar jag hund så vill han tydligen inte bo med mig. Suck stön och flåsss... Tänk om livet ändå kunde vara lätt...

Jag har också räknat på allting och den bästa tiden att skaffa hund i mitt liv är nu...

bajs

Hemma efter två galna dagar i borås! Nu ska jag göra mat och imon blir det folkrace i uddevalla! Upp klockan 4, det gillar vi. Ni som har tråkigt kan ju komma och kolla. Första start klockan 10.00!

va fan...

Känner att jag har en liten kläd kris... jag vet inte vad jag ska ha på mig i mon.. eller jo jag har fått låna en klänning men jag vet inte om det riktigt är "jag" sen vet jag inte va jag ska ha till..

Ska man ha svarta leggins, nylonstumpbyxor i svart eller "hudfärg" eller ska man vara barbent..?

Har hört att det finns en oskriven regel mot hudfärgade nylonstrumbyxor... det får inte användas för det är tantigt!
VA FAN! jag får ett bryt här borta.

Gamling!

När jag åkte bussen hem härom dagen så satt det en tant framför mig. Det ända jag kunde koncentrera mig på var hennes hår. det var grått och det var kort! Det var då tanken slog mig att nästan ALLA gamlingar har kort hår. Jag kollade mig runt omkring i bussen för att see om detta stämde, och mycket riktigt så hade alla gamla tanter kort hår. Jag såg verkligen inte en ända tant med långt hår! Jag tror jag bara har sett en i hela mitt liv, och det är min gammelmormor. Hon har hår ända ner till rumpan som är jätte tjock och kritvitt, och detta gör att hon ser ut som en liten docka.

Men om vi tänker på resterande tanter, de som har kort hår! Min farmor, mormor och kompisars gammelmammor har kort hår tillexempel... Vad är det då med kort hår! VARFÖR har alla gamla tanter kort hår? jag fattar verkligen inte detta. Är det någon oskriven regel som måste följas när man kommer upp i en viss ålder? Eller att man blir kontaktad av en hemlig sekt som tvingar en att klippa av det för att det ska användas till något hemligt projekt. Och vad är det för projekt då? kommer de att försöka utrota alla unga och göra så att gamlingarna kan regera här på jorden. Det går ju nästan runt och muttrar för sig själva hela tiden, så vem vet! Det kanske kastar en förbannelse över oss när de muttrar så där... Jävla ungdomar mummel mummel.. jag ska allt mummel mummel. sur blick!

För det är något jag också har kommit under funn med, att nästan över halva gamling-befolkning är sura hela tiden. För hur många gånger har du inte hört På min tid när jag var ung... Och sen kommer det en hel predikan om hur dumma vi ungdommar faktiskt är idag. Men ibland kan jag faktiskt hålla med, fan va dumma vi är egentligen...

Men tillbaka till hår! Jag gillar inte kort hår... Jag tycker att det känns så pojke på något sett, självklart finns det tjejer som passar as bra i kort hår och att det är många unga som faktiskt har kort hår, men det är verkligen inte alls lika många som alla gamla tanter. Jag har långt hår nu och jag har bara haft kort hår två gånger i mitt liv. När jag föddes och när jag fick en knäpp och klippte av allt mitt långa hår. Idag skulle jag aldrig skaffa kort hår, jag passar verkligen inte i det. Så då undrar jag, kommer jag också att drabbas av "kort hår" hysterin när jag blir gammal? För det kan väl inte vara så att det är trendigt att ha kort hår bara för att man blir gammal? Kan man verkligen inte ha långt hår samtidigt som det ser bra ut?

Jag undrar verkligen... Har du något bra svar på detta? Jag sliter snart av mitt hår av frustration. Jag vill verkligen veta!

check!

Lur pottan Elin alltså! Hon säger hon lärde mig check.. de inte var elin som lärde mig check.. Det var julia som lärde elin check. Så Julia the Man är check check! Men jag gillar dig ändå Elin du är min råoljeängel! väldigt värdefull alltså! :D


HEJ!

På onsdag fyller Julia rumpegris 18 år! Så på tisdag blir det tårta och på torsdag blir det krogen och på fredag blir det lite barnkalas, typ! Vilken kalas vecka de kommer bli!

Jag har stått och gjort tårta nu när jag kom hem...

Ganska gott. kan ni gassa vad som är i? den som gissar rätt får en länk!!! HAHA x)


Smakade bar liiiiiite liiiite! hihi

nu längtar ni väl till tisdag era små greser (grisar)!

trött

Så jävla trött.. och min svanskota gör fortfarnade ont. Idag har jag bara åkt bil, bara åkt runt. Har nog suttit i bilen och bara glott i några timmar sammanlagt. Men dagen har verkligen inte samarbetat med mig. Ett råd: SÄTT DIG ALDRIG I EN BIL NÄR DU ÄR FÖRBANNAD!!! våran uppfart har väl fått lida mest idag. Så himla cool är jag! inte... Prov i mon i arbetsmiljö. kan de bli bättre!

SKJUT MIG!

NationellaProv EngelskaB

Ibland är det bra jobbigt att vara snäll. Erbjöd mig att köra in pappa till stan på morgonen då han skulle bort med jobbet på någon resa. klockan 6.30 skulle han vara i stan så jag fick åka hemifrån 05.45. Nationella provet skulle börja klockan 08.15... När jag lämnat av pappa i stan återstod bara en sak... va fan skulle jag hitta på tills klockan blev 08.15? Åkte till skolan och satt i bilen och spelade qudrapop. Sen rätt som det var sov jag och vaknade av att det kom massa bilar och som parkerade jämte mig. Kändes lite lagom pinsamt faktiskt om jag ska var ärlig! men va fan! Jag var ju trött...

Sen när vi väl hade provet då gick väl inte det som planerat. jag fastnade i en text där jag inte fattade ett jota! Varför gick jag inte vidare? För rätt som det var så var provtidenslut. Där såg jag mitt prov tas ifrån mig och en tår rullade sakta ner för min kind. "Allt gick som i slowmotion, jag kastade mig efter provet och skrek med förtvivlan i rösten "NOOOOOOOO!" Jag kände mig så ensam... provet hade lämnat mig för gott.. det var slut! föralltid!!

När vi hade hördelen ville jag göra bot för mitt misstag och gjorde ett stårlande jobb! När jag var klar satt jag och berömde och pussade på mitt kära prov. Då gled de mig också ur händerna och var borta för alltid! Va fan är det här för värld vi lever i!!!

Stackars rumpan mi

Jag har gott och blivit en hurtbulle! Lata, slöa, otränade Emmelie... låter ganska otroligt när man hör det först! Men jag rider (häst), cyklar och joggar regelbundet nu. Jag har slutat äta McDonalds och godis. (man blir tydligen fet av det, har ni hört så tokigt?) Och så äter jag betydligt mindre portioner och jag går inte och äter bara för att jag har tråkigt. Kilorna bara rasar! (okej, rasar är väl att ta i lite.. men det går neråt på vågen iaf)

Jag trillade av hästen för första gången igår. Red barbacka och liksom gled av när vi travade. Kände bara NO, NO, NO... sen kändes det som att jag lyckades hålla balansen hyffsat... Blev ganska förvånnad när jag inte längre satt på hästen utan låg på backen... KNEPIGT! Men det måste sett roligt ut för faster stod och skratta som en galning... Hästen blev rätt förvånad den också... Kvärnitade och blicken var typ "VA fan hände? Tappa jag nått?" Så min rumpa gör ont nu, eller svanskotan.. vafan man nu vill kalla det!

Nu blir det jobb!  

Idag

Just idag är det jobbigt att vara jag. Eller det har varit jobbigt ett tag nu. Allt bara strular och känns förbannat illa. Tror min mage ger upp snart, eller så kommer det som äter upp mig innifrån faktisk lyckas göra ett hål. Faan...


"En fjäril som flyger omkring bland törner kommer att slita sönder vingarna"


jaha

Ibland önskar jag att jag bara var lite normal...
Sådär lagom normal att folk inte tycker illa om en.

RSS 2.0