Prutt

Mobbat bortglömt barn. Har så himla tråkigt. Varför hittar aldrig jag på nått? Varför blir jag aldrig med bjuden på nått? Jag tror jag är osynlig och bortglömd ibland. Jag vill också vara cool och populär ibland. Men min telefon ligger tyst som graven jämte mig. Prutt och illa luktande fis är det!
Allt känns så jäkla vingligt och osäkert... jag vet inget ju.
Men jag tror jag är snäll iallfall. De är ett mål jag strävar efter.
Sen är jag jätte blyg också. Vågar ALDRIG höra av mig till nån... för tänk om de EGENTLIGEN inte tycker om mig. Jag kanske bara är som en böld i röven som man känner sig tvingad till att vara snäll mot. Men man vill egentligen itne vara med mig överhuvudtaget... därför hör jag aldrig av mig till nån...
Beror väl på att jag har jätte svårt att lita på någon pågrund av all utfrysning i mitt tidigare liv.

Bara  för att jag är så fjortis med rosa. hahaha


Kotten satt i en björk.

För kotten ville inte va som alla andra, han tänkte att nu fan vill jag vara en björk-kotte!

Är hemma hos moster och ska plocka ner panel. så himla snäll är jag! Men jag måste ju visa hur jäkla grym jag faktiskt är också! 

Hittade massa dikter som jag skrev när jag var mindre härom dagen. Och fan.. trodde inte det var jag som skrivit först. De är ju nästan djupa och tänkvärda. haha! Sen drömmde jag massa om bloggen inatt. Hel sjukt.. drömmde att jag gjorde massa sjuka videos.. Haha! Nästan så jag funderar på att göra verklighet av dem! hahahaha! 


Jag för nått år sen, hjälper Ewa med någon kkonstruktion.


RSS 2.0