KåT show.

haha, fan va jag är lustig! Nästan så man är rolig ju. PLEASE! säg att jag är rolig.. Jaaaaaaa, mmmhhhmm japp japp! Sitter här och väntar på att det ska börja. Kenza och Tyras Show då alltså. Tror detta kan bli väldigt intressant. Gillar både Kenza och Tyras blogg så att kolla på showen är ju given.

Fryser lite om min hand gör jag. Den högra för den som är intresserad. Lite blåaktig är den, mmmhhh. Fast mest på knogarna och typ fingrarna. Men om man kollar riktigt noga så är den nog lila. Men riktigt lila är den inte heller.. Mer åt det rosa/vita hållet... Ohhhh, spännande! Tänk om den trillar av. LOVAR att jag tar kort och lägger upp den här då!


Elvis räddar min dag.

Börjar bli lite smått irriterad på han jag jobbar med. Han är jätte schysst och så... Men när någonting är fel mätt och inte bra så är det mitt fel. JAHA..? Sedan att han inser att det är han som gjort fel sedan är också rätt kul... Men är trött på att bli anklagad för att göra fel hela tiden. Jag är bäst, så enkelt är det.

Att jag är trött som en sönderknullad kanin på morgonen och inte har någon ork är väl inte så konstig när man får gå upp 4 på morgonen för att sätta sig i en bil och åka till borås. Då hamnar jag lätt il min egna lilla värld och då är jag rätt okontaktbar... Jag kan stå still och bara titta på när de inte finns nått för mig att göra. Sedan gnälls de på att jag inte gör nått... Okej! så jag ska tränga mig förbi och ta över ditt arbete eller..? Fan... blir lite pissed här alltså... Jag gör rätt mycket må ni tro och ibland är det BARA jag som gör nått... Det är alltid, Emmelie gör det, Emmelie hämta det, Emmelie flytta på det, Emmelie sopa där, Emmelie släng de! MEN HÅLL KÄFT! Gör det själv! Jag kan också skruva, såga och TÄNKA! Sen är det han som står där och Sms:ar, pratar i Telefon eller kramar en jävla snus...

Han är inte så jäkla mycket bättre på att greja än vad jag är tycker jag... Vet inte hur många gånger jag fått säga till att han gör fel... Typ som räcket vi byggde igår, vilket skämt! Jag sa att man skulle sätta stolparna rakt på rampen för att det skulle se bäst ut... MEN NÄ DÅ, de skulle luta enligt honom... Sen att de såg förjävligt ut när vi var klara erkännde han sen. Men va fan! Lyssna från början... Bara för att jag är tjej betyder det inte att jag saknar hjärceller! Han tjötar hela tiden om hur tufft det kommer bli för mig i branchen. jo tack, jag vet det... Men jag kommer vara betydligt bättre än honom iallafall... och Han har tydligen varit snickare i 10år... Va har han gjort under de 10 åren undrar jag.

Känner mig rätt elak just nu. fy skäms på mig... Men jag är bara så trött på alla klagomål man ständigt möts av. Men det är tur att jag har Elvis, han räddar mig dag!


God morgon.

Nu har vi vaknat allihopa. Igår kom som sagt tims lillebror hit och sov över. Vi var jätte busiga pch åt massa chips och godis. sen var vi uppe jätte länge och spelade tv-spel och sen struntade vi i att borsta tänderna! Vi är rätt busiga. Men nu efter frukosten borstade vi extra noga så att tandtrollen fick en riktigt chock!

Vad har jag gjort!

Det var inte meningen att det skulle bli så här... Allt var ju menat som ett skämt först. Men nu är det blodigt allvar. Bajs bajs bajs...

Tims lillebror ska sova över här från idag till imon...

Lägenhet!

Idag skrev vi upp oss på en lägenhet! Känns faktiskt bättre ju mer jag tänker på det. Att bara komma härifrån är ju en seger. Sen får vi väl vänta ett år tills vi kanske köper en gård. Can't wait!
Men ändå... snart kanske jag flyttar och blir stasbo. Snyft, men en gång bonntös alltid bonntös!

Nu är ed bara till att hålla tummarna!!!!!!!!

Pillutta dig!

Sjuk som en get. Inge vidare faktiskt! Sjukt tråkigt att bara sitta hemma.
Sjukt trött på detta jag kallar hem... Så nu har till och med tim och jag gått så långt som att kolla efter lägenhet... Trodde jag verkligen ALDRIG skulle hända. Hemska tanke. Jag bo i en lägenhet, då kan man ju likagärna låsa in mig hos lejonen och kasta bort nyckeln. Hej då naturen! blääää! Men vem vet, det kanske blir skit bra! kanske trivs som handen i handsken i en lägenhet. Då har man provat det med... Måste se det positivt!
Bor man i vårgårda kanske de faktiskt kommer någon och hälsar på en. de ni!!

SNÄLLA! KAN INGEN BARA GE MIG ETT JÄVLA HUS!

Jag är trött på de här nu... ska jag behöva vara ensam nästan jämt kan jag lika gärna sitta ute på landet till de börjar växa mosse på en. Bor man i stan känner ju alla hur det luktar kattpiss från lägenheten. för de är så jag kommer sluta. Ensam tant med 147 katter och en kattlåda...

Helt blockerad.

Min hjärna funkar inte alls idag... Allt är som i slowmotion, hänger inte riktigt med... även fast allt går i slowmotion... Åh, jag blir så trött. Kan varken andas eller prata. Sen gör mina, håll i er nu! ÖRON, förbannat jävla ont. Höll på att spy igår för att de gjorde så ont.. men kräkreflexr i öronen är bra har jag hört!

Igår var alla (typ) byggtjejer hemam hos jackie och tapetserade. På kvällen kollade vi på play kanalerna och käkade tacos framför hockey. Vi åt även efterrätt. Lyckad kväll om man bortser från allt mitt snor. Jag är så fräch!

Idag ska man tydligen rösta också. Egentligen har jag ingen lust längre när man måste gå och göra det själv... Bögiröv säger jag bara.

P.S. Jag vill FLYTTA! det kunde ni inte gissa va! HA!

Hårfärg

Jag är bäst på Paint!

funderar på ny hårfärg. What should I do?


Funderar

Nu när jag ändå sitter här och skriver kan jag lika gärna skriva lite till. sååå.. hmm... vad ska jag skriva om.

Jag kan skriva att jag är jätte mörkrädd! Tycker det är jätte läskigt med mörker för jag inbillar mig hela tiden att det ska komma någon. Typ någon rabies smittad människa eller nått äckligt monster. Jag måste kissa innan jag går ut med hundarna på kvällen och morgonen. För gör jag inte det så kissar jag ner mig för att jag är så rädd. Så nu vet ni det!

Sen kan jag inte sova med fötterna utanför täcket. Armarna är de sisådär med.. Sover tim med mig gör de inget att armarna är utanför. Men sover jag dock själv. DÖDEN! Då har jag två täcken för säkerhetsskull. Ett extra skyddande lager liksom... Är fötter eller armar utanför täcket när jag sover själv far jag runt som en naturkatastrof och måste fixa. Stackars hund, hon blir lika rädd varje gång mina ben kommer flygandes. Men jag är väldigt rädd om mina kroppsdelar. speciellt fötterna! de kan ju faktiskt komma någon och ta dem. hemska tanke. Så tänk på de! FÖTTERNA UNDER TÄCKET!

Annons!

Idag satte jag och Tim ut en annons. Hoppas fan någon hör av sig!!!!!!!!!!! Jag har till och med börjat packa ner skiten jag har i mitt rum. Jag är så jävla sorglig så det är ju sorgligt.


Nu ska jag strax gå och lägga mig. Ska drömma om en egen gård som bara är min! LYCKA!

//Ta hand om er, kram Emmelie

Ryggvärk!

Under veckorna som kommer har iv apu. Alltså att vi utbildar oss på arbetsplatsen. Jätte kul verkligen men fuck va det sliter på kroppen. Av någon anledning så får jag bara de tunga arbetena. som att lyfta ståldörrar, garageportar och byta stora lägenhetsfönster. Men jag klara av att lyfta, inga problem alls. Det jobbiga är bara när man ska upp och ner för trappor ch inte får något bra grepp. Man känner bara "SHIIIIT"!. Trillat med dörrarna två gånger och ena gången fick jag en rejäl lårkaka och en mosad hand. Men heeey I'm okey! Det måste tycka jag ser stark ut eller nått! Men hejdå ryggen och hej rullstol.


Keep leting.

Jag letar som en galning efter hus. Jag bryter ihop snart för jag hittar fan inget! Hittade 2 idag som var tomma... Men fuck va sletna de var.. TRÅKIGT! Jag vill flytta nu nu nu! jag pallar inte längre! RÖVHÅL!

Jag ska ha min gård en jävla dag! Helst vill jag haden imon. vill inte bo i detta sumphål längre.

Utråkad.

började sortera bilder idag som jag ska skicka till framkallning. Någonting säger mig att detta kommer bli dyrt som fan! Har redan sorterat ut 3000 bilder som ska framkallas... Shitpommes allså. Är på sommaren 2009 nu så bara några 1000 bilder kvar... Men nu tar jag ett uppehåll med sorterandet... typ en månad eller när jag får tummen ur röven.
Nu ska jag antaligen sova. Imorgon ska man till tråkiga borås och på kvällen blir det kräftskiva yte i östadkulle. På söndag ska jag vara med Julia Åsbogård antagligen! Shit vad jag har saknat henne!!!!! buhuuuu. miss her very mucho! Vi himla många sjuka minnen! Julia var personen jag berättafde ALLT för. Har aldrig litat på någon lika mycket som jag litat på henne. Vet inte varför, men vissa människor har bara de där lilla extra. Glimten i ögat liksom. :)

Locking lock i öronen.

Jag har lås i öronen.... Fattar ni LÅS i öronen... lock.. lås. You get it?

2½ dygn är inte illa pinkat ändå... Kan ju faktiskt vara så, att någon faktiskt pinkat i mitt öra. Vad vet jag liksom!

Skolfoto

Imorgon... är... det... dagen... då... vi.. ska... ta... skolfoto...
Behöver jag ens nämna hur ont i magen jag har inför detta? Ska behöva sitta där med mitt fula fejs och fake le! Kan lika gärna dra en säck över huvudet. Lika snyggt iallfall... Sen kan man ju alltid hoppas att jag kvävs i påsen eller nått...
Jag vet, jag är munter!

RSS 2.0