Hej hallå och tja!

Egentligen borde jag väl skriva lite... För jag tycker faktiskt att de är roligt.
Jag är dålig på photoshop... eller dålig är väl inte det rätta ordvalet kanske... Jag är bara inte så bra på de som jag vill vara. Där fick jag fanimej till de!
Jag försöker göra en ny design till bloggen, men ärligt talat så vet jag inte ett skit hur man gör... jag bara klickar och skriver lite.

Jag har muskler också... Eller jag tror jag har de iallafall. Har inte tänkt så mycket på det innan. Det var först när en kompis (Elin the viking) tappade hakan och bara skrek och pekade på mina överarmar... Sen dess har jag gått och spänt mig som värsta spännisen framför alla speglar jag ser... Jag kan liksom inte riktigt greppa det... För visst är de stora.. Eller? Fuck jag vet inte. Det ser inte ut som tandpetare iallafall och jag ser inte ut som arnold... Mina armar är bara lite svullna kanske. Vet inte heller om jag gillar de eller om jag skäms. Men mest gillar jag de nog, för god damn vad de är snyggt med muskliga armar. Men pinsamt att jag håller på att få större muskler än killen... Man kan ju börja undra vem som är mannen i de här förhållandet...

RSS 2.0