Underbar dag!

Dagen kunde inte varit bättre. Varit hos moster så att hon fått klippa och färga mitt hår. Blev väldigt nöjd faktiskt... kanske en aning ljust, men va fan, man lever ju bara en gång!

Åkte in till Alingsås med Karolin, Malin och Tyra också. Tyra släppte vi av vid station medans vi andra begav hos in mot affärerna. Tänkte att jag skulle shoppa loss med tim bankomatkort "mohaha" Men det sket sig... var ju tvungen att legitimera mig som Tim.. och det gick väl inte sådär bra kanske. Men fick shoppat lite ändå. En blus, en tunika och ett linne. NÖJD!

Nu ska jag ut och steka i solen... klockan är 20.00 någonting och solen lyserfortarande och det är över 20 grader ute!!!! SOMMAR!

P.S, Jag saknar mina byggbrudar väldigt MYCKET! <3

Bög i röv...

Den som säger att man inte kan hata sin syster kommer jag ge ett nack-skott...
Skiter fullständigt i vad alla andra säger, typ som... man älskar dem inerst inne... Fuck you!!! Innerst inne existerar inte hon för mig...

Glad midsommar?

Det är väl det man brukar säga... Glad midsommar. I fan heller... Jag kan nästan säga att jag hatar midsommar utan att känna ånger. Känner mig lika ensam varje år. Sitter på en stol med lite tårta och försöker ha roligt med en del av släkten. Men det är svårt när man vet att alla andra är ute och har kul... När det är något kul som händer så glömmer man bort mig. Alla åker till havet eller till någon fest medans jag sitter kvar hemma... JAG DÅ? Jag försöker låtsas som att jag inte bryr mig, att det inte spelar någon roll... Men jag vet att det inte stämmer, för jag känner verkligen hur det värker där inne och att tårarna är inte långt borta. Hatar att vara ensam... 
Jaaaa, jag är dyster... lite ledsen också. Slutar nu innan jag börjar böla på rikigt. Nu ska jag gå och lägga mig... 

KUUUUUKIGA JÄVLA MIDSOMMAR!

Jag vill ha...

Ge mig kläder. Jag har inte råd att köpa några så jag kan väl få några... men kom igen.. snälla råååå! Please please please!!!! Bara lite... pytte pytte lite... en socka?

MEN SKIT I DET DÅ FÖRHELVETE!

Är himla sugen på nya sommarkläder... Har kollat ut massa jag vill ha. Ska fjäska med min bättre/likadana hälft.


Duktig.

Nu på morgonen har jag varit duktig! Känner mig väldigt stolt. Har städat och möbelerat om i "sambons" rum. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Nu är det bara att invänta betyget från Timpa. Håller tummarna!

Nu ska jag leka med Karolin och Linn. Vi hade nämligen väldigt roligt igår så vi hoppas på en lika bra dag idag!

Rutor!!!

Sitter och glor ner på dessa jävla papper och de ända jag kan se nu är rutor... små blå rutor. Håller på att bli galen, tuggar fradga och morrar!

Vill tugga på nått...

Ritningar ska ritas.

Nu har jag äntligen fått tummen ur röven!
Ritningarna som skulle varit inlämnade för 2 månader sedan börjar jag på nu. *Whoops!* Hatar att jag alltid skjuter upp allting. Hoppas att jag inte är den enda som gör det, för annars blir jag väldigt deprimerad! *buhu*.

Ska iallfall göra 5 stycken ritningar på ett "drömhus". Får endast bli på en våning och 150 kvadrat och då ska det finnas 3 sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och kök. Har gjort massa halvtaskiga ritningar, men jag har aldrig blivit riktigt nöjd. Men nu jävlar! Jag fixar det här, skit samma om det inte blir världens snyggaste hus. Jag kommer antagligen inte bo där ändå. Mitt drömhus kommer bli så himla mycket bättre.


Lite små sur...

Idag är det en sån där dag...
Faaan, jag orkar verkligen inte det! HATAR att vara sur!
Camilla slutade 9:an idag och självklart regnade det! KUL!

Måste göra färdigt ritningen på huset idag också... orkar inte...
Hoppas Tim är på bra humör när han kommer så att jag kanske blir lite gladare jag med!
Önska mig lycka till, lär behövas!!

Måndag!

En hel vecka har vi haft solsken, Men idag öste regnet ner! Så himla typiskt tycker jag då vi var ute hela skoldagen. byggde ställning i ösregn och jag hade bara shorts och linne. Ångrade mig verkligen att jag hade cuttat mina arbetsbyxor då. Men det var snyggt ihop med orange stövlar! YEAAAH! Egentligen byggde vi väl inte en ställning utan en scen till 3:ornas student. Vi lyckades få ihop de tillslut även fast att anvisningarna från lärarna var åt helvete fel. Vi byggde lite som vi ville, men fan va bra det blev... typ. Måste se de positivt, den håller säkert...

Nu ska jag pimpa naglar åt min syster som slutar 9:an imon!Bränd

Fy helvete vad jag har bränt mig idag! Varit på arena kamp med skolan då gymnasieskolorna i Borås tävlar mot varandra i fotboll. Självklart var våran skola en av de som fick sitta i stekande solsken. Det rann svett om mig, när man reste sig upp kände man verkligen att shortsen var blöta! himla mysigt...
Resultatet efter denna dag är en fet go röd bränna!  

RSS 2.0