Städdag.

Sov hos tim i natt, kollade på film till klockan 1 eller nått sånt. När jag vaknade åt jag chokladpudding till frukost. Vet inte om jag kan säga att det var så gott att äta det så tidigt för mådde ganska konstigt efter åt, haha.  Åkte hem sen för jag har lovat att hjälpa till att städa här hemma eftersom att det kommer en tysk hem till oss i mon. Han ska bo här hela veckan, läskigt! Men jag hoppas att pappa kommer hem snart så att han kan laga gräsklipparen. Jag vill klippa gräset! det är så roligt att greja i "trädgården". Jag får göra nästan vad jag vill med den i år, jag har ansvar för den. Roligt! Men ska städa mitt rum också... det behövs. Men det roliga som hände när jag kom hem idag var att vi upptäkte att våran hund var borta efter en någon timme. Så vi sprang runt och leta efter henne, och gissa vart hon var... hon hade hoppat in i bilen direkt efter att vi hade släppt ut henne ur bilen. hon är helt galen i att åka bil, aldrig varit med om något liknande. knäppa hund ^^ haha.

090518 - Måndag

Mådde inte bra i morse, men jag bestämmde mig för att åka till skolan ändå. När jag kom till skolan kände jag mig inte alls mycket bättre så jag bestämmde mig för att ta bussen hem. Fick hur ont i huvudet som hellst på bussen och jag ville bara kliva av, men det tar ju en timme för bussen att komma hem... Längtar till körkort!

Sitter här ensam och vet inte vad jag ska hitta på... Var ute och gick förut, men hela huvudet var det ju fel på tydligen. dumma huvud! Tim ska jobba idag så han sover nog hemma tror jag, tråkigt att vara själv... Är verkligen sjukt trött på mig själv. Klarar inte av någonting verkligen. usch.. Men det är inget att göra åt, jag börjar bli van vid att inte ha något att göra och bara sitta hemma, men fy va det är tråkigt! det är sorgligt att inte ha någon att va med. Är verkligen hur avundsjuk som hellst på er som har någon att vara med på dagarna. Får börja med någon hobby, kanske ska börja måla igen? 

Ta hand om dem ni älskar!

Tur att jag har dig <3
Så glad att jag har dig, det bästa som någonsin hänt mig är när du kom in i mitt liv <3

Bilden är från när vi badade hemma hos simon igår, bilder kanske kommer.
Annars dyker de säkert upp på min bilddagbok. hahaha!

Hade bra :)


090516 - lördag

Inte hänt någonting idag typ, suttit hemma nästan hela dagen. Det är inte roligt!!!
Hatar att aldrig ha något att göra, kan inte ens slipa eftersom att slippapret är slut...
Uscha på dagen, inte kul någonstans!

Gick en promenad med Meja, men hon blev ju helt dum i huvudet bara för att mamma körde förbi med bilen. Men hon skulle inte få sin vilja igenom så jag släpade med henne på promenaden, tillslut slutade hon dra och yla men då var jag redan sjukt förbannad på henne, så jag gick hem. dumma hund. Riktig mamma gris, och jag som trodde att hon ville bli min nya vän... men nä då. Alltid ensam.

Tim är chaufför ikväll/natt så jag sitter uppe ensam och kollar på eurovision song contest, just nu tror jag norge vinner. Men jag hinner nog somna innan det är slut hoppas jag, för annars kommer jag aldrig kunna sova. Det är så jobbigt att sova ensam när man är van att alltid ha någon jämte sig... Jag känner mig så osäker när jag är sjäkv, när tim sover med mig känner jag mig trygg och inte alls lika ensam som jag annars gör. någon som förstår vad jag menar..? annars får ni idiot förklara mig ^^ haha

Godnatt folket, ha en trevlig kväll.
Kram Emmelie

Grillning med Byggbrudarna!

Igår blev det åter igen grillning med byggbrudarna. Och det blev lika kul denna gången också!

Tog bussen hem till Madde som bodde mitt ute i skogen. Hon bodde väldigt mysigt.
Vi badade bastu och tog oss ett dopp i den iskalla sjön. Vissa doppade sig mindre än andra, (jag t.ex) men jag tycker att det räknas ändå. Vi var ju i med hela kroppen förutom huvudet, man måste faktiskt inte hoppa i. Sen fixades maten och jag hjlpte till med salladen, ÄLSKA SALLAD! den tog slut fort! Grillades kalkon och till det serverades hasselbackspotatis. Maddes far var en riktig mäster kock. sååå otroligt gott var det! Spelade spel för att låta maten smälta, MYCKET SKRATT! Mitt nya smeknamn blev löken, kan verkligen inte begripa varför! hahaha. Sen blev det tårta, den bestod av hallon, nutella och jordgubbar, så god var den, fattar inte hur all maten fick plats! men älskar man mat då får den banne mig plats! Maddes far började bjuda på shots lite senare, hysteriskt! Har inte skrattat så här mycket som jag gjorde den kvällen på länge!

Kvällen blev en succé! Längtar till nästa gång, här kommer bilder från dagen.

sitter på rese och väntar på bussen
Sitter på rese 
Julia kände sig ensam ^^
söta Julia
Klubba <3
Min klubba
Madde
madde
Äntligen var vi framme efter att ha gått en bra bit!
framme
Granskar badplatsen, verkar kallt...
badplatsen
det var svinkallt!
det var kallt
Alla byggbrudar som var där förutom julia som tar kortet.
alla utom julia
Julias 3:e födelsedagstårta
tårtan
dragen?
sofia
så söta så ^^ haha
så snygga!
botten upp!
shot
Snyggingarna!
jackie, Julia, Elin

Tack för mig, många bilder men fy va roligt vi hade! :D
KRAAAAAAAAAAAAAM!

Slipade ner epan

Dålig på att uppdatera, men det blir roligare med bilder. Och nu har jag bilder!

Började slipa ner epan torsdag, bilderna är därifrån. Tog och slipade ner hälften sen tog slippappren slut.
Jag blev bara så trött på färgen röd!
jag slipar på epan
Massa slipdamm blev det!
epan halvt nerslipad
Hoppas det blir bra, har inte fått garage än så är livrädd för rost!
kanten där den är ihopsvetsad.
Rätt mycket spackel.


090502 - Grilla i borås

Dagen igår blev inte alls som jag ville! helt tvärtom! BAJS på det!
blev lite smått ledsen då...

Denna dagen blev inte heller bra, fyyyyyyy. usch, känner mig så misslyckad när det gäller allt! hata!

Men ska snart till byggflickorna i borås. vi ska grilla och lite sånt :) hoppas att det blir roligare än hur dagen har sett ut hitilds. Kanske skriver något om det när jag kommer hem, kanske till och med lägger upp lite roliga bilder. Tvättade epan förut också, så nu är den hyffsat ren iaf. Hade tänkt ta den in till borås men den kokar efter 5 meter så mamma kör in mig istället. MEn jag måste ändå få ordning på traktorn. Ska byta fläktrem, för den är helt slut så det gnisslar som attan när man kör iväg... och så ska jag nog köpa en ny termostat. får bli lite mini service på den. lyckades iaf byta tändstift , så nu går den nog som ett skott. haha.

Hade fint folket och hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag haft! :D

090501 - 1 år 6 månader

Valborg igår. hände inte allt för mycket men det var ganska trevligt ändå.

Idag har jag och tim 1 år och 6 månader.
Blir väl antagligen mys i kväll, hoppas på det iallafall. Men får se när han kommer hem från garaget så får vi se hur det blir med det. Jag har iallafall planerat att vi ska äta grillat och tjocka oss med godis framför en film. Så gott men samtidigt rätt vidrigt... med godis alltså, jag tror jag är allergisk mot det. Men jag äter det ändå!

För att han får till de snyggaste minerna i hela världen. Min lilla farbror.Jag i en äckelpose.sniii...




Ska ut och slipa på traktorn nu, har ÄNTLIGEN fått slipapper till maskinen, men får tvätta den först så det inte blir repor i plåten efter massa onördig fågelbajs och lera. Så tråkigt att behöva spackla en liten repa. Tror att den ska bli väldigt mörk lila. men jag vet inte vart jag hittar färgkoden, så får söka vidare. Hoppas jag fått den färdigt till wheels and wing. Längtar som en jag vet inte vad, kan nästan säga att det är årets höjdpunkt!


RSS 2.0