Hej hej

Går dagen slutade ganska bra till slut, men det var tufft där ett tag! men det löser sig nästan alltid :) och det är ju bra :) Just nu sitter jag i datasalen och inte gör ett skit. Ska gå härifrån nu och läsa ut min engelskabok istället. Ska ha läst ut hela idag, och jag har inte äns läst hälften! Önska mig lycka till!

wroooom!

Önskar att jag kunde åka långt bort och bara slippa allt! bort bort bort... Med en såna dära snabb bil. Wrooooom!! eller varför inte ett jet-plan? för just nu känns allt bajs och funderar stark på att ta en spade och gräva ner mig i åker någonstans (tumme upp). men har inte kommit på hur jag ska göra för att skyffla över jorden (tumme ner).

Var på Ullared igår och det var f*n hysteriskt!! Slutade med att jag stod och skrek massa fula saker om våra "extra sveskar" det var sååå smidigt!  shoolamatcokallimuttatjoflöt möttas man av då. hej hej på dig mä typ. Hittade lite roliga saker, men missade väl hälften pga allt folk som envisades med att leka block! (tjock?)

Denna vecka har inte varit någe bra... har varit ensam heeela veckan. jag hatar att vara ensam! allt det där dåliga och hemska kommer så mkt närmare då.

HejHallåTja

Hej allihopa!!!! (haha, sikket skämt)
men iaf, sitter hemma hos mys moster just nu med systra mi. Har precis delat på en pizza och nu ska vi möla i oss godis och titta på tv. mår redan illa av allt godis och har bara ätit typ 3 bitar! något står inte helt rätt till alltså, det är ju en sak som är säker :)

Igår var jag på ikea med Tommy och Nico. Vi beställde kök till fallskärmsklubben och jag är ju deras byggchef, så det var ju nödvändigt att jag följde med "host". hiihiiihiii. Jag ägde Nico iaf när vi pratde om hur vi skulle göra med "kakelplattorna". Han ville att vi skulle sätta fast det på väggen med en gång UTAN kök! men både jag och Tommy sa att det inte gick, utan att vi skulle vänta tills vi hade monterat köket. Men han gav sig då fan inte.

Emmelie: Är det du eller jag som går bygg här?
Nico: Ah det kanske du gör, men har du jobbat i 3 månader?
Emmelie: Ja, jag har precis haft 12 veckors Apu och det är 3 månader.
Nico: men har du fått någon lön då?
Emmelie: Jaaaa, fick det igår.
Nico: ehhhh... Hmmm.. Men har du...

och så fortsatte han, men han fick inte ett ända rätt. Så knäckt. Och Tommy stod bara och garva.

Imorgon blir det att resa till Ullared. Då blir det till att fightas med tjockatanter och sura gubbar! önska mig lycka till :D


Usch

Ibland blir man bara så sjukt trött på livet...
Och killar är födda utan hjärnceller. stackars dom.

Plugga

Nu blir det plugg resten av kvällen! I alla fall till klockan 20.00, får ju inte missa ullared!

Engelska talet ska bli färdig och sedan ska jag plugga politik inför provet imorgon! :D men jag kommer äga, MVG på det! :D (sikta högt annars blir det lågt) haha.



Hade velat gå på pysselkväll med moster idag, men har så mkt med skolan nu, så det får bli nästa måndag! :D

Blåbärsmössa

Önskar mig en sådan här söt mössa i julklapp! Kommer ju bli ett riktigt blåbär då, kanske till och med en liten skogsmulle!


Skola

Sitter i datasalen för tillfället och ska skriva om grön arkitektur, kan ju medela att det inte går särskilt bra! Men jag kommer nog igång snart (hoppas det iaf).

Sen vill jag även tillägga att man kan må ganska bajs ibland (ofta). Det är inte speciellt kul faktiskt!




Katt

Nycklar på rymmen!

Hade tänkt ladda upp lite bilder och sånt nu från min apu nu när de när slut, men självklar är nycklarna bort... i nyckelknippan hänger nämligen mitt usb minne med alla korten på så kan inte ladda upp några bilder. TRÅK! hoppas jag hittar dom snart, annars blir det jobbigt imorgon! min redovisning ligger nämligen på samma usb!

Hejsan

hejsanhejsanhejsan alla glada! Har varit på doggy med tim och fikat med aspsjö och sen åkte vi och köpte frukost. Nu ska jag och Tim vara snälla och städa huset innan hela kollonin kommer hem på tisdag. :) Sen ska vi nog åka till biltema i göteborg och sen handla lite mat inför i kväll. Tim och aspsjö skulle ju göra tacos hehe.

jackie, Julia, Elin
Jackie, Julia och Elin när vi var hemma hos Madde i våras. :)

Hade fint allesammans :)

Då var sista veckan gjord.

Har precis kommit hem från sista dagen på min Apu, och det känns väldigt sorligt faktiskt. Speciellt nu när jag tyckte det var så kul att åka och jobba! så synd att jag inte fick vara på brämhults tidigare utan var tvungen att var på sjöbo. Men jag är glad att jag fick ha kul de sista 2 veckorna i alla fall. Har lärt mig massa nytt nu när jag varit ute på apu och det känns bra. Idag fick jag lite pizza som lite avskedsmat och det var gott. Idag fick jag sätta fast stora bultar i betonggrunden som man senare ska kunna fästa stora plåtbalkar till stommen. P&P betong hade borrat hål lite överallt som jag sedan fyllde med ankarmassa. Var tvungen att damsuga upp allt vatten som hade samlats på hela betonggrunden också innan så det tog sin lilla tid. Och för att man skulle kunna göra det fick vi åka till maskinhjälp i stan och sedan ordna lite andra ärenden. så halva dagen bestod av att köra massa bil fram och tillbaka + att vi fick fylla på bromsvätska i min handledares bil, såg att varningslampan för bromsarna lyste så sa det till honom. hahaha.

Nu är jag trött och ska sova! 

Kvack anka.
 


Nervös!

Idag har det varit jobb på brämhult och det var kul! väldigt blött men helt okej. Fick ju med mig en jävla massa juice hem! :D älska <3.

Men nu till det galnaste av allt!!!!! Kan ni gissa vad jag ska göra om två veckor!!?










okej, kan inte hålla mig...!!

JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ OPERERA BORT TENNISBOLLARNA I HALSEN!!!
Sjukt nervös men så förväntansfull. kommer missa lite i skolan och det svider faktiskt lite. Men det är värt det! Äntligen ska de bort de jävlarna! som de har retat och jävlats med mig.

HAPPYFACE

Regn, regn och åter regn

Idag skulle vi egentligen vara lediga efter som att det var resursdag i skolan, det betyder att om man har någon rest i något ämne eller blir kallad så har man tid att jobba ikapp. Men jag hade ingen rest så skulle egentligen vara ledig.. men våra klassföreståndare bestämde sig för att det skulle bli stadsvandring istället.. Jippi! REGN! vi gick och kollade på typ 5 gamla hus och sen fick vi gå och fika på hemgården. Det var blött och kallt men det var ganska mysigt och kul ändå med tanke på vädret.

Vi fick sluta vid 10.30 och det kändes väl inte allt för kul måste jag säga. går upp klockan 04.00 för att vara i skolan i 2 timmar. kunde tagit bussen hem klockan 12 men hade inbokad körlektion klockan 14.00 så det var bara att vänta i regnet. Och körlektionen gick bäst och det är ju as lätt att fickparkera, och det var det ända jag trodde att jag skulle ha svårt för. Men nu påstår läraren jag kör med att jag kan behöva 15 lektioner till! va fan då för? jag har suttit bakom ratten på en bil sen jag 10 år... och jag kör inte som en hottentotting heller för den delen. Lovar att det bara är ute efter att tjäna pengar på det... aldrig att jag kommer kunna betala för 15 lektioner! De är ju helt bäng i huve... Och edt har inte klagat någonting när jag har kör utan bara sagt att det går bra.. inte sagt att jag gjort fel någon gång. Jag fattar helt enkelt inte...


Top Gear <3

Älskar Top Gear, specielt deras utmaningar. Såg detta på tv för ett tag sen och jag skrattar lika mycket varje gång! :D hahaha







Goer

De här pojkarna (The baseballs) har gjort riktigt goa covers på nyare låtar! Älskar dem helt enkelt.


Dagen som varit

Dagen har varit superb (Ingen aning va jag fick det ordet ifrån) Har fjollat runt, äcklat mig och cpat som vanligt och det är extremt kul. skrattat så jag fått ont i magen och haft det helt förträffligt. Var väl bara sent på eftermiddagen som jag blev lite sur, men sånt är livet. Nu är jag väldigt glad och munter iallafall. :)



Japp! det är en ärta i näsan, fick bara lust att stoppa in den där. kul vare!

Bakom allt hår finns det faktiskt en snäll människa. Det kan vara svårt att se, men du ser hon om du tittar väldigt noga.

Senaste inom hattmodet.

Kamel

datasalen

Sitter i datasalen nu och ska skriva ett tal på engelska. sååå bra kommer det gå. Ska skriva om landet och varför det är bäst att bo där, de ska vara klart imon.

Håller på oh lär mig mer om det här med bloggande och såvidare nu. det är nice! :D

HAHA

YES! jag har lärt mig hur man ändrar bakgrund! grattis till mig... kanske inte det snyggaste, men va fan.. jag klarat själv. Paint in my heart <3 haha.

Nu ska jag bara lära mig göra en header också. :)

prutt och hejsan

En god morgon hoppas vi på.

Känner mig verkligen inte på topp idag. Så kommer nog inte orka gör nått.

Jobbade på brämhults juice igår, inte i själva fabriken då.. utan jag armerade och sånt för att de ska bygga ihop deras bygge med deras gamla fabrik. Jobbar därför som sagt inte på sjöbo längre och det är väldigt skönt, klarade inte en dag till ihop med mina "arbetskamrater" där. Höll på att flippa totalt så det var tur att jag fick byta. Jag tycker verkligen itne om att armera, gjorde inte det i skolan iaf, men att armera på "riktigt" är så mycket roligare. Dagarna gick jätte fort på brämhult och jag längtar redan till nästa vecka :)

Och som sagt, idag händer nog ingenting, bara sitta hemam och mögla.. tänkte krypa ner under täcket och gömmamig för allt.

Hoppas ni får en trevlig dag! :D


Måndag

Dagen har varit fruktansvärt händelselös, mådde pyton igår kväll och i morse så stannde hemma från skolan idag. Men imon blir det skola igen och då hoppas jag på att jag får mitt busskort! det blir dyrt att åka till skolan och hemma annars... 
Blev medlem på Fujidirekt idag, började nämligen att sortera upp bland alla mina bilder som jag har samlat på datorn för ett tag sen. Tycker att det är roligare att kolla på bilder i "riktiga album" än att sitta och bläddra i massa mappar på datorn. Kanske till och med börjar med scrapbooking, who knows. 

Nu väntar jag bara på att Ullared ska börja på kanal5, men det är lite över en timme kvar. JOBBIGT! 

Medverkar i ännu en tävling som jag hittade på Lindas blogg. Gillar hennes blogg skarpt, man blir så sugen på att börja pyssla hela tiden! Så många söta inredningsgrejer :). Har jag nämt att jag vill flytta!? hahahaha 
  

Bjuder på en bild som jag tagit på Mats Alango. Folkrace tävling i Älvängen 2009. Fruktansvärt rolig tävlig! saknar folkracen, men det blir nog mer nästa år. Och då ska tim köra i sin "nya" (haha) folkracebil... får se hur det går, låter som ett riktigt odjur iaf!! gåshud...





















kram!


Massa ont idag.

tjobretjo, nu har jag vaknat och jag har ännu ondare idag, min axel är helt död! Får smörja in den med nått, frågan är bara med vad... sen har man ju självklart träningsvärk efter jobbet och "gymnastikträningen" som jag hade igår. Men träningsvärk står jag ut med för då känns det som man gjort något bra, det är positiv smärta om man kan säga så. Idag vill jag leka med Julia som jag inte har gjort på en evighet, typ ett år! jag saknar henne sååååååååååå mycket! Skickade ett sms till henne igår, men det har inte levererats så jag får väl leta upp nummret i telefonkatalogen. Nu ska jag äta lite frukost!


Spannmål är alltid gott!

Kram


Liten och klen

Hejhej. Dagen har varit lång samtidigt som den varit kort (låter väldigt vettig, jo tack jag vet). Har haft Apu som jag jag alltid har på torsdagar och fredagar, dock bara 2 veckor kvar nu och det suger p-u-n-g. Slog vad med en av mina arbetskamrater idag som jag inte alls tycker om, hjulet snurrar men hamstern är död... If you know what I'm saying. Han trodde inte att jag skulle orka bära upp 19 paket med brytskydd med fem stycken i varje. När jag var klar med det skulle jag få gå hem tidigare men jag skulle få mina 8 timmar ändå. As bra deal tyckte jag så jag accepterade vadet så klart. först skulle jag bära bort alla paketen till huset vi arbetade på, sen bära upp dem på vinden och till sist bära ut dem där de skulle va. När jag började kändes det inte så jobbigt för jag började med att bära bort alla till huset först, och jag kunde bara ta ett paket åt gången då de var jätte tunga. Blev ett antal steg fram och tillbaka... tog närmare bestämt en och en halv timme, och då hade jag bara burit dem till huset. Sen var de bara trapporna kvar, hela vägen upp till vinden. Usch vad jag hatar trappor. Efter 3 paket var jag helt slut, men jag skulle fan få upp de där jävla brytskydden om jag så skulle stupa ner för trapporna av utmattning. Tror att  de andra arbetarna tyckte lite synd om mig när jag kom flåsande och var helt högröd och nerdränk av svett. Men jag klarade det, tog bara två och en halv timme och då hade jag gått ca 13000 steg! Alltså 1,3 mil, Rätt stolt var jag och slutade två timmar tidigare den dagen.

(Det var dock inte lönt alls, för när pappa hade hämtat mig fick jag sitta och vänta i bilen i två timmar när han bara skulle "hämta några saker" på upplaget, så jag fick sitta och sova i bilen istället. KUL)

Nu har jag as ont i kroppen iallafall! Benen värker och axeln är helt svullen efter brytskydden... så ska hoppa i säng nu och sova som aldrig förr. Tack för att de är helg!!



sånna brytskydd var de, som täcker hela dörrspringan och är 2,10 långa!

Kram

Små sur

Idag är jag lite sur. Det var igår med iofs... eller då var jag nog mer som en naturkatastof. Jag blir väldig lätt arg och blir väldigt elak utan att jag menar det... Tänker liksom inte på det, och jag hatar det verkligen för man mår ju inte direkt bra efteråt! Anledningen till att jag är sur är för att mitt busskort är borta. Det finns verkligen inte någonstans och jag har letat som en idiot efter det. Så det blev ingen skola för mig idag då jag inte kunde ta mig dit * SUCK *. Jag verkligen älskar att komma efter med arbeten och liknande! (inte). Blir lite plugg hemifrån och promenad då vi faktiskt har idrott, sen får jag väl laga någon äcklig mat så att det blir som skolunchen. Man får inte vara dum ju.

Men just nu för tillfället känner jag mig fruktansvärt stressad och vill bara gömma mig i ett hörn och proppa i mig massa godis och tycka synd om mig själv! (hahaha) För ibland är då fan inte livet lätt... Det är tungt, jävligt tungt! Men jag mår betydligt bättre nu än va jag gjorde för ett tag sen, då var det verkligen 80kg vikter runt fötterna och ni kan ju tänka er hur svårt det är att gå då. Även fast att jag försökt släppa allt som var förut, så finns det ju ändå kvar långt där bak i huvudet.  När det åter kommer upp till ytan brister det verkligen totalt och man vet ingeting längre. Man bara gråter och gråter utan slut, och sakta men säkert dras man ner i mörkret igen. Det spelar ingen roll hur fort jag springer, för det förflutna kommer alltid ikapp mig och slår till mig rakt i ansiktet. Jag minns allt så tydligt och man börjar verkligen undra hur mycket skit man ska behöva ta...
Men för tillfället är allt bra och jag gör det bästa av situationen, för jag vet att det tar stopp snart. Och jag vet att det finns de som har det värre, men jag tänker inte jämföra mig med någon annan, för det jag har råkat ut för att väldigt jobbigt för mig.

Jag och Tim har varit tillsammans i över 2 år nu iaf! jag har verkligen tur som har en sådan toppenkille som han. självklart har vi våra stunder men vilket förhållande har inte det? Det jag vet är att jag älskar han över allt annat <3 Och jag vill verkligen flytta nu, är så trött på att bo hemma nu så jag tror jag avlider, och man blir bara mer sugen när man hör om alla som flyttar! Åh va det kliar i fingrarna, är ute och kollar hus varje dag men har inte hittat något bra ännu. Jag har ju tid på mig att leta, men snart är det dags. skoltiden går fort och efter det ska jag ha mitt lilla röda torp med vita knutar mitt ute i skogen.

 

RSS 2.0