Liten och klen

Hejhej. Dagen har varit lång samtidigt som den varit kort (låter väldigt vettig, jo tack jag vet). Har haft Apu som jag jag alltid har på torsdagar och fredagar, dock bara 2 veckor kvar nu och det suger p-u-n-g. Slog vad med en av mina arbetskamrater idag som jag inte alls tycker om, hjulet snurrar men hamstern är död... If you know what I'm saying. Han trodde inte att jag skulle orka bära upp 19 paket med brytskydd med fem stycken i varje. När jag var klar med det skulle jag få gå hem tidigare men jag skulle få mina 8 timmar ändå. As bra deal tyckte jag så jag accepterade vadet så klart. först skulle jag bära bort alla paketen till huset vi arbetade på, sen bära upp dem på vinden och till sist bära ut dem där de skulle va. När jag började kändes det inte så jobbigt för jag började med att bära bort alla till huset först, och jag kunde bara ta ett paket åt gången då de var jätte tunga. Blev ett antal steg fram och tillbaka... tog närmare bestämt en och en halv timme, och då hade jag bara burit dem till huset. Sen var de bara trapporna kvar, hela vägen upp till vinden. Usch vad jag hatar trappor. Efter 3 paket var jag helt slut, men jag skulle fan få upp de där jävla brytskydden om jag så skulle stupa ner för trapporna av utmattning. Tror att  de andra arbetarna tyckte lite synd om mig när jag kom flåsande och var helt högröd och nerdränk av svett. Men jag klarade det, tog bara två och en halv timme och då hade jag gått ca 13000 steg! Alltså 1,3 mil, Rätt stolt var jag och slutade två timmar tidigare den dagen.

(Det var dock inte lönt alls, för när pappa hade hämtat mig fick jag sitta och vänta i bilen i två timmar när han bara skulle "hämta några saker" på upplaget, så jag fick sitta och sova i bilen istället. KUL)

Nu har jag as ont i kroppen iallafall! Benen värker och axeln är helt svullen efter brytskydden... så ska hoppa i säng nu och sova som aldrig förr. Tack för att de är helg!!



sånna brytskydd var de, som täcker hela dörrspringan och är 2,10 långa!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0