Dum eller ej...

Nu är det höstlov, åh vad skönt! Eller aa, alla andra har lov men inte jag! Jag jobbar och det är as bra. Jobbar på fristad bygg ab och det är väldigt nice faktiskt. Just nu för tillfället håller vi på och renoverar ett gammalt klocktorn. Ska byta panelen runt om och byta ut delar som det har blivit röta i. Jobbar bara Måndag - Onsdag så att jag får lite lov iallafall. Igår spikade jag lock och målade halva tornet och idag rev jag (vi) andra sidan av panelen. Jag var rätt skakis när vi skulle riva eftersom att jag är så klen. Jag stod ju jätte högt upp och när spikarna väl lossnade höll ju jag på att dra i backen. Det blev lättare när man kom ner på marken för det kändes stabilare än att stå på ställningen. Brädorna var ju ganska så rötna där så jag behövde inte slita på mina mega muskler allt för mycket. he... he... he...

Jag vill bara medela att jag är väldigt mörkrädd också, samtidigt som jag har väldigt livlig fantasi... När man ska gå på toa där jag är och jobbar, måste man gå en bit till ett församlingshem som är lite halvt övergivet. (är egentligen inte alls övergivet, men i mitt huvud är det det!) Det är jätte mörk där inne och jag klarar inte av att gå in i mörka rum så jag måste fumla runt efter strömbrytaren och det gör mig fruktansvärt stressad, för TÄNK OM det står någon där inne som tänker hoppa på mig när jag öppnar dörren och jag inte ser det. Men när jag väl fått tänt lyset efter några hemska sekunder som känns som en evighet står det ju själklart ingen där, för den/det har ju sprungit till nästa rum när jag väl tänt. så det blir samma prosedur vid varje jävla dörr. Och toan ligger i källaren vilket gör att allt blir ännu värre! tänk på alla de som blivit inmurade i väggen till exempel! så jag springer ner för trappan och kastar mig in på toa och kissar som en idiot samtidigt som jag har öronen på hel spänn... ifall det kommer nån. Sen när är klar vet jag att det är någon bakom mig när jag skyndar upp för trappan igen... Jag vågar absolut inte vända mig om så jag kastar mig mot ytterdörren... glömmer självklart släcka och måste fumla runt efter knappen och tror jag ska avlida av stress och panik. Sen bokstavligtalat smäller jag igen dörren och låser fort som fan och springer därifrån. När jag väl vågar vända mig om ser jag att det faktiskt är någon som står i fönstret och kollar efter mig när jag skyndar iväg... tror jag iallafall...  

JAPP, det är nått som inte står rätt till i mitt huvud... jag vet! :D 

HoppasHoppas!

Jag som ALDRIG vågar göra någonting överhuvdtaget har deltagit i TVÅ tävlingar. Inte en utan två... helt galet. Fegisen slår på stort minst sagt. Så jag hoppas så innerligt att jag vinner. Det hade ju varit så fruktansvärt roligt! (Gjorde ju ett test på FB och där stod det ju att jag skulle 98% tur idag så! haha, man vet ju aldrig)

Tävlar om en den sjukt snygga skinnjackan som
kenza har designat för Jofama.


Tävlar också om en "skokartong" med hela serien SATC hos Linda.

Förväntansfull! Tror ju inte att jag har någon chans att vinna! men någon måste ju göra det och det kan ju vara jag.

kram Emmlie

Gäsp

Morning... eller nått.

Vaknade för en stund sedan av att det var väldigt kallt i mitt rum, Tim hade ställt upp fönstret på vid gavel i natt så det var nästan frost inne när vi vakna, skönt var det! Ingenting planerat idag, ska bara sitta hemma idag som valigt och det gillar jag inte... Tim och simon är ute och åker turbo diesel så jag ska och springa ut och köra lite om en stund. Men först så får frukosten lägga sig till rätta i magen så att jag inte kommer vara sur resten av dagen.

Det var ett tag sen

Nu är jag här.. INTRESSANT! Har verkligen inte velat skriva någonting i min blogg för jag tycker den är riktigt ful. Hade en design som verkligen var jätte svart förut, och man tröttnar ganska fort på det kan jag lova! så nu har jag tagit en sån där färdig stilmall bara, det får duga tills det blir nått nytt. (ganska logiskt)

Skolan har börjat och min klass är bäst! BPHU08A! Är ute på Apu nu och det går väldigt bra, är och renoverar vindsförråd. 210 stycket något sånt där, så det tar lite tid. Men jag kommer vara väldigt vältränad när jag är klar, så mycket som jag springer upp och ner för trapporna har jag nog aldrig gjort! På en arbetsdag går jag ca 15 000 steg, det är alltså ca 1,5 mil. Tummen upp för det!

Igår var man på tjejkväll med byggbrudsen, det väl väldans trevligt. Blev väl en cider eller två, sedan var allt kalas! kvällen bestod av tacos, singstar och många skratt. Har verkligen saknat det där, komma ut och hitta på nått med tjejerna. Det blir ju att man nästan bara umgås med killar när man går i en klass som består av 96% killar. Mina tjejor är ju målare så vi träffas inte så ofta, otroligt tråkigt! *snyft*.

Idag har jag varit helt väck, ingen gillar dagen efter! sovit en massa och bara suttit på rumpan och inte gjort ett dyft... som vanligt. HAHA Tim kom hit förut och sa hej sen åkte han vidare till garaget, dit orkade jag inte åka... Min syster och hennes kompisar har åkt för att bowla, kul för dem. :D Tim kommer hit snart med simon och då ska jag laga mat så jag får nått att göra! Hoppas verkligen att det köper med sig cola, annars kommer jag döö en långsam och plågsam död!


RSS 2.0